Rejs til Zakynthos, fra Hamborg Lufthavn

Her kan du læse vores infoside om rejser til Zakynthos fra Hamborg Lufthavn. Zakynthos er en græsk ø med ca. 45.000 indbyggere. Øen er en del af den Ioniske øgruppe sammen med Korfu og Lefkas i det Ioniske Hav. Øen har fået tilnavnet The Flower of the East, Østens Blomst, på grund af den frodige og meget smukke natur. Også navnet Zante bruges som øens kaldenavn, hvilket er nemmere at udtale for de mange turister, der hvert år besøger ferieøen.

Zankynthos er en meget lille ø med en størrelse på ca. 410 km2. På trods af øens lille areal er der rigeligt for turister at opleve, opdage og pakke i mindekufferten på turen hjem.

Olivenlunde, vuggende fiskerbåde og blå grotter med elegante kalkstensformationer er et betagende syn og får jer til at falde helt ned i feriegear. Synet af havskildpadder appellerer til den indre Robinson Crusoe, og det frodige landskab kan nydes over en drink i Bohalis bakker, mens lysene tændes i Zakynthos by langt nede. /citat/turen går til Korfu og Zakynthos.

Rejs til Zakynthos, fra Hamborg Lufthavn.webp

Søg på rejser til Zakynthos, Grækenland

Find priser på alle de tyske rejsebureauers rejser til Zakynthos fra Hamborg Lufthavn. Få overblikket nedenfor. 

 

Byerne på Zakynthos

De fleste af byerne på øen er turistbyer med dejlige strande, hyggelige taverner og små butikker. Den største by hedder ganske simpelt Zakynthos by med en populær hovedgade, mange seværdigheder, gode restauranter, taverner og charmerende butikker. Zakynthos by ligger smukt placeret mellem Boholi-bjerget og Middelhavet lige ned til en bugt – de ideelle rammer for en charmerende, tropisk ferieby med mange gode udkigsposter og gode billeder til postkortet. I byen ligger den karakteristiske havnegade Strada Marina, hvor kirken Dionysos og det betagende klokketårn står i den ene ende og Solomostorvet i den anden ende. Der er altid livlig handel i gaderne og glade lokale sælgere i de små butikker.

Foruden Zankynthos by kan I også besøge Argassi, Laganas, Kalamaki og Tsilivi.

Tsilivi er omgivet af pragtfulde oliventræer og pinjebeklædte bjerge og er en meget populær by blandt turister.

Laganas ligger på sydkysten og har en af de bedste strande på Zankynthos. I Laganas er der et pulserende byliv både dag og nat; om dagen i butiksgaderne, om natten på de mange moderne barer og diskoteker.

Argassi tager man ikke til for strandens skyld, da denne er knap så børnevenlig og indbydende som de sydøst vendte strande. Dog er Argassi Zankynthos’ første besøgte feriemål for turister, og mange kommer dertil for at trække stikket ud og holde ferie med helt lavt blus i en afslappende og hyggelig atmosfære med Skopos-bjerget i baggrunden.

 

Strandene på Zakynthos

Der findes mange gode børnevenlige sandstrande på øen, hvor man kan leje solsenge og strandparasoller. Der er forskellige strandaktiviteter og små hyggelige strandbarer. De fleste strande er lavvandede, og sandet er finkornet – et luksuriøst sted for turister, der drømmer om den perfekte badeferie ved stranden. Ved mange af strandene er det muligt at leje vandcykler og motorbåde, og på de fleste strande er der mulighed for vandsport, snorkling, dykning, parasailing m.m. I kan sagtens få en hel dag eller flere til at gå på stranden.

Strandene på Zakynthos Skov Rejser.webp

Opdag Zankynthos 

Stranden Mugglers Wreck er et selvskrevet besøg, når I tager til Zankynthos. Her er der et fredeligt område med helt vidt sand, og man kan se det berømte, forliste skib, som får år tilbage drev i land og nu er halvt dækket af sand.

Kæmpe havskildpadder er øens største attraktion for turister. Skildpadderne kan blive op til to meter og virkelig tunge – et ubeskriveligt syn, som nærmest virker fabelagtigt. Havspildpadderne er truet for udryddelse, men de lokale passer godt på dyrene, og derfor er der også restriktioner for, hvordan skildpadderne må omgås for at bevare bestanden.

Generelt er der meget at se på Zankynthos – om ikke andet så bare naturen i sig selv, som er enestående. Lej en bil en dag eller flere, og kør selv på opdagelse i bjergene, de små bysamfund og de unikke laguner.

 

Hotellerne på Zakynthos

Skal I mange af sted, er det en god idé at leje et hus eller lejlighed til hele familien. Sådanne lejemål er der en del af på Zankynthos. Ellers er der et godt udbud af hoteller på øen lige fra små familieejede til lejlighedshoteller og eksklusive hoteller.  Flere hoteller tilbyder All-inclusive, hvor hotellet sørger for mad morgen, middag og aften.  Er det en familieferie eller ferie uden børn, I skal på? Uanset formålet med jeres ferie er der et hotel, der passer jeres ønsker.

En ting er sikkert. Har I lyst til en afslappet ferie med ægte græsk atmosfære i smukke, frodige omgivelser og et lavt prisniveau, så er Zakynthos bestemt en ø, der kan leve op til disse krav.

ZAKYNTHOS WEATHER

Se vores video om Rejser til Zakynthos

 

Her kan du se en 24min. lang video, hvor det skønne Zakynthos område bliver filmet fra alle leder og kanter. God fornøjelse