Rejser til Skiathos, Grækenland

Læs vores infoside om rejser til Skiathos fra Hamborg. Skiathos er en græsk ø med ca 5.100 indbyggere og en del af øgruppen Sporaderne i det Ægæiske Hav. Øerne ligger tæt på det græske fastland. Øen har mange duftende pinjeskove, og ved Skiathos by ser man smukke olivenlunde og vinmarker.

Rejser til Skiathos, Grækenland.webp

Søg på rejser til Skiathos

Find priser på alle de tyske rejsebureauers rejser til Skiathos fra Hamborg Lufthavn. Få overblikket nedenfor. 

 

Byen Skiathos

En charmerende havneby og hvor de fleste af øens befolkning er bosat. Byen har et stort udbud af restauranter både med det græske køkken og internationale retter.  Nyd også de hyggelige små taverner og butikker, der er mange shoppingmuligheder og aktiviteter.

Strandene på Skiathos

Øen har mere end 60 strande, nogle er skønne sandstrande og andre små klippebugter, hvor man kan finde sin egen romantiske plet. Man kan leje solsenge og strandparasoller. Der er forskellige strandaktiviteter og små hyggelige strandbarer.

Hotellerne på Skiathos

Der er et godt udbud af  hoteller på øen lige fra små familieejede til lejlighedshoteller og eksklusive hoteller.  flere hoteller tilbyder all inclusive, hvor hotellet sørger for mad  morgen, middag og aften.  

Har du lyst til  ferie med ægte græsk stemning og mulighed for både at slappe af og deltage i det charmerende byliv i Skiathos, så foreslår vi at rejse til denne dejlige ø.

SKIATHOS WEATHER

Video om rejser til Skiathos