Rejser til Naxos 

Se her vores infoside om rejser til Naxos fra Hamborg. Naxos er en græsk ø med ca. 9.800 indbyggere og en del af Kykladerne i det Ægæiske Hav. Øen er kendt for at være den mest frugtbare ø, blandt andet dyrker man druer, og vinen har en fantastisk smag og kvalitet. Man kommer til øen med båd fra Santorini.

Naxos udsigt charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Naxos

Søg i vores kæmpe database af tilbud fra de tyske rejsebureauer på rejser til Naxos fra Hamborg Lufthavn.  Indtast fx. datoerne for hjem- og udrejse nedenfor og se vores hoteller i Naxos.

Naxos by charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

Byerne på Naxos

Der er mere end 60 byer på Naxos, som ligger spredt ud på øen og i bjergene. Naxos er ikke så turistpræget endnu, og befolkningen lever ikke af turismen, men af dyrkning af jorden på grund af klimaet. Øen har behagelige temperaturer og en dejlig brise. Man  oplever en stor gæstfrihed, den originale græske atmosfære og et roligt tempo. I byerne er der mange gode shoppingmuligheder, især finder man smukke og spændende souvenirs, som øens kunsthåndværkere sælger.

Strandene på Naxos

På øen findes de skønneste hvide sandstrande, og et krystalklart blåt hav, som indbyder til svømmeture og vandaktiviteter.

Naxos hotel charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

Hotellerne på Naxos

Der er et godt udbud af  hoteller på øen lige fra små familieejede til lejlighedshoteller og eksklusive hoteller.  flere hoteller tilbyder all inclusive, hvor hotellet sørger for mad  morgen, middag og aften.  

Har du lyst til en afslappet ferie med ægte græsk atmosfære i smukke, frodige omgivelser og  et lavt prisniveau, er Naxos  bestemt en ø, der kan leve op til disse krav.  Rejs ud fra Hamborg Lufthavn til dit feriemål.

NAXOS WEATHER

Video om rejser til Naxos