Rejser til Kos

Læs om rejser til Kos, med afrejse fra Kos fra Hamborg. Kos by har ca. 30.000 indbyggere og ligger på Kos - en af de allermest populære turistøer i Grækenland.

Kos kirke charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

 

Søg på rejser til Kos

Søg blandt de mange billige rejser til Kos i vores database fra samtlige af de tyske rejsebureauer ved, at indtaste oplysninger nedenfor. 

 

Byen Kos

Øen er især kendt for at være filosoffen Hippokrates' fødeø. Midt i Kos by står det 12 meter høje platantræ på Platia Platanou, det menes at have dannet rammen om Hippokrates’ undervisning. Lige uden for byen ligger også det kendte Askleipion-tempel, det lægetempel, som Hippokrates oprettede.

Ud over historiske attraktioner, findes der også mange smukke parker og boulevarder. Der ligger mange butikker rundt i de små hyggelige gader og ved den smukke havnepromenade kan man sejle både til Tyrkiet og andre græske øer.  Byen er kendt for sit natteliv.

 

Strandene på Kos

Her kan man få indfriet alle sine forventninger til en god ferie. Mange af strandene er lavvandet med sandbund. Man kan leje solsenge og parasoller og ligge og nyde solen, vandet og det smukke Middelhav.

På strandene vil der desuden være mulighed for at prøve flere sportsaktiviteter som f.eks. beachvolley, fodboldtennis, drageflyvning, surfing mm.

Kos strand charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

Hotellerne på Kos

Hotellerne i Kos by ligger i bekvem afstand til stranden. Flere af hotellerne tilbyder all inclusive konceptet.

Søger man en ferie hvor afslapning, sol og aktiviteter er i højsædet, er Kos by bestemt en destination, der kan leve op til disse forventninger. Flyv til Kos fra Hamborg Lufthavn.

 

Kort over Kos 

 

Video om rejser til Kos