Rejser til Kalymnos

Vi har skrevet om rejser til Kalymnos fra Hamborg lufthavn. Kalymnos er en græsk ø med ca 16.000 indbyggere og en del af de Dodekanesiske Øer sammen med Kos, øerne ligger tæt på Tyrkiet.  Øen er kendt som svampefiskernes ø. Natursvampene vokser i havet omkring øen, og har gennem årtusinder været brugt som vaskesvampe . Honningen fra Kalymnos er også berømt, bierne henter deres nektar fra den vildtgroende timian, som giver en dejlig smag. Der er en smuk rå natur, med både klipper og frodige dale.

Kalymnos charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp

 

Søg på rejser til Kalymnos

Find priser på rejser til Kalymnos ved at indtaste fx. af- og hjemrejse datoer nedenfor og se vores hoteller. Det er samme pris som hvis du booker direkte ved det tyske rejsebureau. God søgelyst. 

 

Byerne på Kalymnos

På øen er der flere små badebyer med dejlige strande, hyggelige taverner og små butikker.  Tempoet er roligt, og kun i Havnebyen  Kalymnos  by også kaldet Portias kan man finde et natteliv med barer. Byen omkranser den smukke havn og består af charmerende hvidmalede huse. Der findes gode restauranter og taverner.

 

Strandene på Kalymnos

Der er bademuligheder både i de små romantiske vige og på sandstrandene, som består at mørk sand og rullesten. Man kan leje solsenge og strandparasoller. Der er forskellige strandaktiviteter og små hyggelige strandbarer.

 

Hotellerne på Kalymnos

Der er et godt udbud af  hoteller på øen lige fra små familieejede til lejlighedshoteller.  Flere hoteller tilbyder all inclusive, hvor hotellet sørger for mad  morgen, middag og aften.  

Har du lyst til en afslappet ferie med ægte græsk stemning, et roligt tempo og  et lavt prisniveau, er Kalymnos det rigtige feriemål.

KALYMNOS WEATHER

 

Kort over Kalymnos

 

Video om rejser til Kalymnos