Thailand 

Rejser til Thailand 

Tag med SkovRejser.dk til Thailand fra Hamborg Lufthavn og nyd en gæstfrihed i verdensklasse. Thailands befolkning er kendt for at være meget gæstfrie, hjælpsomme og imødekommende overfor alle de turister, der besøger deres skønne land.  

Der bor omkring 70 mio menensker i Thailand og hovedstaden er Bangkok.  

Charterrejser til Thailand fra Hamborg Lufthavn.webp 

Søg på rejser til Thailand herunder

Her kan du rette dine søgekriterier så de passer til jeres familie. Husk I kan rejse et hvilket som antal dage I måtte ønske. Ønsker I specifikt at tage til Phuket, Pattaya eller øen Koh Samui eller andet så skriv det i søgefeltet i stedet for Thailand. Så får I kun rejser som I ønsker. 

 

 

 

 

Generelt om Thailand som rejsemål herunder øerne Phuket og Koh Samui i Siam bugten

Thailand har godt vejr og året rundt. Temperaturen er for det meste omkring de 30 grader med ret høj luftfugtighed. Rigtig mange danske charterturister tager til Thailand herunder øen Phuket udenfor den danske sommersæson. Det er et fantastisk sted til af stresse af. Skønne sandstrande, krystalklart hav, spændende køkken med anderledes mad, eksotiske oplevelsesmuligheder, besøg ved templer, rismarker og farverige flodmarker. Er i til at dykke et Thailand også det rette sted. 

Golf

Thailand har nogle af de fineste golfbaner og mange golfere tager herud for at kunne spille hver eneste dag. Vejret tillader golf døgnet og året rundt. 

Shopping

Er I til Shopping er der rige muligheder overalt i Thailand. Farvestrålende markeder, smukke tasker og tørklæder, billig elektronik samt spændende krydderier findes overalt. 

Meditation

Er I til meditation er Thailand stedet. Meditation er meget vigtig for thailænderne ift deres religion Buddhisme. I kan lade jer blive forkælet med et spaophold eller få en rygmassage på stranden. 

 

Fakta om rejser til Thailand fra Hamborg Lufthavn 

  • Tidsforskel: Thailand er 6 time foran Danmark (GMT +07:00). 
  • Hovedstad: Bangkok. 
  • Sprog: Thai. Dog engelsk er ved at blive mere udbredt i turistområderne.  
  • Største religion: Buddhisme. 
  • Valuta: Thailandske baht. 1 dansk krone svarer til 5,16 baht. Medbring dog internationale kreditkort. 
  • Pas og visum: visumfri i 30 dage for turister så længe passet er gyldigt 6 måneder efter endt ophold. Tjek eventuelt udenrigsministriets hjemmeside for yderligere information. 
  • Elektricitet: Der benyttes 220V i Thailand. Thailand har multistik, så stikkene passer også til de danske. 
  • Drikkepenge: Det er en kutyme at give nogle penge efter endt service. 
  • Nødhjælp: Ring 911 for nødhjælp.
  • Sundhedsmæssige forholdsregler: Vaccine anbefales ved indrejse til Thailand. Yderligere information kan findes på statens serum instituts hjemmeside. Vand anbefales at drikke fra flaske.

 

THAILAND WEATHER