Rejser til La Caleta på Tenerife fra Hamborg Lufthavn

Tenerife, den største af De Kanariske Øer, er kendt for sine fantastiske strande, vulkanske landskaber og smukke kystområder. Mens øen er hjemsted for mange populære turistdestinationer som Los Cristianos og Playa de las Américas, gemmer den også på nogle skjulte perler, og en af dem er La Caleta. Dette maleriske fiskerleje har meget at byde på for rejsende, der ønsker at opleve Tenerifes autentiske charme,  nyde god mad og naturskønhed. Her får du en guide til at udforske området La Caleta med eksklusive oplevelser, madsteder samt tips og tricks.

Byen La Caleta på Tenerife

Byen La Caleta er en smuk ferieby på den sydlige del af Tenerife. Her er autencitet i fokus, og du kan virkelig fornemme byens smukke, gamle sjæl på den kanariske ø uden for mange turister og turistfælder. Byen er især god til dig, som ikke gider det festlige Playa de las Américas og Los Cristianos, som også ligger på sydsiden af Tenerife. Her kan du for alvor få slappet af og nydt de rolige omgivelser.

Oprindeligt var byen en fiskerby, selvom den egentlig ikke har et havneområde. Derfor ligger bådene fortøjret et stykke ude i vandet - det vil du med det samme lægge mærke til, når du går en tur langs vandpromenaden. Stedet er nemlig kendt for at være et skønt afslapningssted for familier og par, som er på bådtur på Tenerife. Ved havnen springer mange i vandet og solbader på de lune, store sten langs vandkanten - dette er især foretrukkent for mange af de yngre af byens gæster.

 Hvis du vil have lidt mere bystemning til din ferie i La Caleta, kan du også nemt besøge den lidt større ferieby Costa Adeje, når du alligevel er på sydsiden af Tenerife.

Seværdigheder tæt på La Caleta

Selvom La Caleta er en stille og rolig by på Tenerife, kan man nemt og hurtigt komme til en masse fine seværdigheder fra byen. Herunder får du et lille udpluk af de mest populære seværdigheder fra La Caleta.

Bådture langs byen

Fordi byen er en gammel fiskerby, er der rig mulighed for at tage på en smuk og rolig bådtur. Der findes mange forskellige firmaer, som tilbyder ture langs kysten ved La Caleta, som ellers kan være svær at navigere rundt i. Tag sol på de smukke, sorte klipper, tag en dukkert i det smukke og dyrerige hav eller brug en hel dag på at slappe af på båden - valget er dit!

Paratrike-flyvning

Når man besøger byen La Caleta, kan man ikke undgå at se alle de mange paratrike-flyvere, som pryder himlen. Paratrike er en populær måde for mange at se de smukke områder, der ligger om La Caleta. Og så er det en smuk måde at få lidt spænding på ferien. Og bare rolig - du tager turen med en professionel, som nok skal styre dig i den rigtige retning, så du bare kan fokusere på at nyde turen og den smukke udsigt.

Flyveplanen bliver designet specielt til dig,. Om du foretrækker  dynamik og adrenalin, eller en afslappende, naturskøn flyvning, kan du få lige det, du ønsker. En paratrike-oplevelse er simpelthen fantastisk, og vi er sikre på, at du vil elske den.

Siam Park - vandland

En smule syd for La Caleta i Costa Adeje ligger den populære Siam Park,  som er et thailandsk inspireret vandland, hvor du både kan få afslapning, vilde vandforlystelser og sjov for de mindste i familien. Hvis du vil slappe af, kan du f.eks. tage en rolig tur i parkens Lazy River "Mai Thai River", eller du kan slænge dig med en god bog på en af parkens mange liggestole - måske mens dine børn bader og har det sjovt. For de mindste i familien er parkens vandlegeplads "The Lost City" et sikkert hit. Her er der rutsjebaner for både store og små børn (eller barnelige sjæle). Hvis du er til adrenalin, skal du bestemt prøve parkens "Dragon", som er en form for tornado-vandforlystelse med godt fart på.

Siam Mall - shopping for alle

Hvis du gerne vil bruge et par timer på shopping, kan du også sagtens gøre det tæt på La Caleta. Lige ved siden af vandlandet Siam Park, ligger shoppingcenteret Siam Mall. I shoppingcenteret kan du finde noget for alle i familien, da centeret både har butikker med dametøj, herretøj, børnetøj, legetøj, smykker, elektronik og meget mere. Derudover kan du finde en masse restauranter og cafeer samt et legeland for de mindste i shoppingcenteret. Hvis du vil handle lidt på vej hjem, er der også et stort supermarked med alt, du har brug for.

Hvis du ikke har lejet en bil, kan du komme til både Siam Mall og Siam Park i bus fra La Caleta.

Hoteller i La Caleta og omegn

I La Caleta og omegn er der et bredt udvalg af hoteller, som kan tilpasses de flest behov. Lejlighedskomplekser, resorts og mindre hoteller er at finde blandt udvalget, og her er der flere steder mulighed for at tilkøbe all inclusive. I kan selv vælge, om I vil bo i centrum, i udkanten af byen eller nær havet.

Hotelforslag

Synes du også, at Tenerife lyder som en ferie, du gerne vil på? Så tag et kig  på et af disse børnevenlige hoteller, vi har udvalgt.

Disse hoteller er tilpasset hele familien, og der er mulighed for all inclusive med fokus på afslapning og oplevelse. Rejs glad!

Hovima Costa Adeje, Tenerife

Dette hotel har med sin dejlige placering kun 200 meter til den lækre strand i Costa Adeje. Mulighederne for spisesteder og indkøb er lige omkring, og der er kun én km til centrum af byen, derudover ligger Hovima tæt på stranden Playa de Torviscas.

  Læs mere om Hovima Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanien

Iberostar Torviscas Playa, Tenerife

Belliggende lige ned til den dejlige sandstrand i Costa Adeje, byder dette hotel på nem adgang til stranden. De har pools kun til voksne og der er et separat børnebassin. Derudover finder du adgang til spisesteder og indkøb gåafstand.

  Læs mere om Iberostar Torviscas Playa, Adeje, Tenerife, Spanien

Parque del Sol, Tenerife

Hotellet her er godt til jer, der ønsker at have en lejlighed til hele familien eller hele vennegruppen. Der er kort afstand til stranden, og centrum er ikke langt derfra. De byder på minigolf og børnepool til dem, som vil slappe af på stedet, og der er selvfølgelig også mulighed for at få all inclusive.

  Læs mere om Parque Del Sol, Adeje, Tenerife, Spanien

Søg efter rejser til La Caleta fra Hamborg Lufthavn 

Søg nemt blandt de tyske rejsebureauers rejser til Tenerife fra Hamborg Lufthavn.  Det er nemt at booke med det samme.

Vejret i La Caleta og omegn

I kan rejse til Tenerife året rundt, da ferieøen har et mildt klima med sommermånederne som de varmeste af slagsen. Klimaet skifter dog mellem øens dele, da Tenerife har mange højdeforskelle og varierende terræn. I finder det varmeste og mest solrige vejr, hvis I rejser til øens sydlige feriebyer, hvor byen La Caleta ligger.

I sommermånederne ligger dagtemperaturen typisk omkring de 26 grader, men de når ofte op omkring de 30 grader, og regn er en sjældenhed. I vinterhalvåret når dagtemperaturen de cirka 20 grader. Badevandstemperaturen ligger mellem 19 og 23 grader året rundt.

Du kan også læse om Pernilles tur til Costa Adeje (tæt på La Caleta) lige her.

  Læs mere om Tenerife med børn her