Rejser til Puerto de la Cruz fra Hamborg Lufthavn

Besøg Tenerifes ældste turistby beliggende på øens nordlige kyst, der summer af ægte kanarisk stemning med en gammel bykerne og en lille fiskerhavn. Feriebyen byder på nogle af Tenerifes bedste restauranter, smukke naturomgivelser og mulighed for at slappe af på strandene eller ved et af verdens smukkeste poolområder. Puerto de la Cruz er den perfekte feriedestination for både singler, par, vennegrupper, familier og pensionister.

Rejser til Puerto de la Cruzfra Hamborg Lufthavn.webp

Søg efter rejser til Puerto de la Cruz

Søg nemt blandt de tyske rejsebureauers rejser til Tenerife fra Hamborg Lufthavn. Vi har listet priserne nedenfor, så du nemt kan booke.
 

 

Rejser til Puerto de la Cruz fra Hamborg Lufthavn byen Puerto de la Cruz.webp

Byen Puerto de la Cruz

I slutningen af 1800-tallet begyndte de velhavende englændere at rejse til Puerto de la Cruz, som dermed blev den første velbesøgte ferieby på Tenerife. Englænderne satte sit præg på byen, som stadig kan ses på de smukke, gamle hoteller, der ligger langs strandpromenaden.

Puerto de la Cruz kombinerer kanarisk charme med skønne ferieattraktioner, og udgør det perfekte feriemål. Centralt i byen finder I det gamle torv Plaza del Charco, hvor der ligger barer og lækre restauranter. I de smalle gader, som snor sig omkring torvet, kan I opleve kanariske balkoner lavet i pinjetræ, hvor bougainvilleaer giver husene et eksotisk ferietwist.

Hvis I er mere til pool end strand, ligger der i Puerto de la Cruz en af verdens nok smukkest beliggende saltvandspools. Lago Martiánez, som poolen hedder, er placeret på byens nordligste spids, og her kan I nyde tropiske laguner, springvand, palmer og smukke blomster.

I Puerto de la Cruz er der gode betingelser for shopping, hvor internationale brands bliver solgt side om side med lokale varer og spændende delikatesser. Der findes desuden to shoppingcentre i byen: Centro Comercial Martiánez er et mindre center, som ligger i den østlige del af byen og har åbent alle ugens dage. Centro Comercial La Villa er byens store shoppingcenter, som ligger lige uden for Puerto de la Cruz. 

Er I mere til lokale markeder, har markedshallen Mercado El Tejar åbent mandag til lørdag, ot lørdag er markedet størst.

Hvis I vil opleve de lune aftener, er Puerto de la Cruz kendt for et afslappet aften- og natteliv med barer, pubber og få diskoteker. Langs strandpromenaden kan I også spadsere en aftentur og nyde byens udeliv. 
 

Rejser til Puerto de la Cruz fra Hamborg Lufthavn seværdigheder .webp

Seværdigheder i Puerto de la Cruz

I nærheden af Puerto de la Cruz kan I besøge den botaniske have, hvor I kan opleve planter fra alle egne af verden. Haven blev grundlagt i 1788.

Puerto de la Cruz er det ideelle udgangspunkt, hvis I ønsker at udforske Tenerifes mange attraktioner. Byen ligger i udkanten af den frodige Orotava-dal, som strækker sig helt op mod vulkanen Teide. Derfor kan I med fordel følge dalen, for at komme frem til vulkanen, hvor I kommer forbi tomat-, avocado- og bananplantager og pinjeskov. Ved destinationen Teide, som med sine 3.718 meter er Spaniens højeste punkt, kan I opleve verdens største vulkankrater. Det giver næsten en følelse af at være på en øde planet, når I kigger ud over de ni vulkaner med forstenet lava i de sandede omgivelser.

En god familieattraktion er Loro Parque, som er en dyrepark, hvor I kan opleve blandt andet delfiner, spækhuggere, søløver, pingviner og selvfølgelig papegøjer. I dag er dyreparken nærmest en zoologisk have, men startede i 1972 som en papegøjepark, da den blev grundlagt af tyskeren Wolfgang Kiessling. I parken kan I komme tæt på cirka 2000 dyr, hvor der dagene igennem er forskellige shows med nogle af parkens dyr. Loro Parque har årligt 1,4 millioner besøgende.

Er storbystemning hvad I søger, skal I tage til hovedbyen Santa Cruz. Her finder I blandt andet den store shoppinggade Calle Del Castillo, som er en gågade med et stort udvalg af butikker. Stormagasinet El Corte Inglés er et besøg værd, og generelt er en gåtur igennem byens gader altid en god oplevelse.
 

Rejser til Puerto de la Cruz fra Hamborg Lufthavn shoppinggade.webp

Maden i Puerto de la Cruz

Hvis I er på udkig efter restauranter af høj kvalitet, er I med et besøg i Puerto de la Cruz kommet til det rigtige sted. Her finder I mange hyggelige restauranter, både spisesteder med internationalt menukort og lokale tapasbarer.

I Puerto de la Cruz er maden ligesom på resten af Tenerife præget af spanske, portugisiske og mauriske ingredienser, godt blandet med afrikanske krydderier og måder at tilberede på. Klassisk kanarisk mad, som den lokale husmor ville lave det, er ofte sammenkogte retter. Kød af god kvalitet med grøntsager direkte fra markedsboderne som tilbehør er også ofte at finde på spisestedernes menukort.

Det er populært at bestille diverse fiskeretter, paella tilberedt i jernpande, den kolde tomatsuppe gazpacho og selvfølgelig tapas. Til den søde tand bruger restauranterne gerne lokal honning i forskellige afskygninger, som søder diverse desserter.
 

Hoteller i Puerto de la Cruz

 I Puerto de la Cruz er der et bredt udvalg af hoteller, som kan tilpasses de flest behov. Lejlighedskomplekser, resorts og mindre hoteller er at finde blandt udvalget, og der er flere steder mulighed for at tilkøbe All Inclusive. I kan selv vælge, om I vil bo i centrum, i udkanten af byen eller nær en af byens strande.

Nogle hoteller har pools, men er dette ikke tilfældet, kan I altid benytte saltvandspoolen på byens nordlige spids.
 

Strande i Puerto de la Cruz

I Puerto de la Cruz’s vestlige del ligger lavastranden Playa Jardin, som har fint, sort sand. Stranden strækker sig over en kilometer, og her er plads til afslapning og komfort. Standen starter ved den gamle bydel og strækker sig til Castillo de San Felipe i den vestlige del af Puerto de la Cruz. Langs stranden står palmetræerne og sørger for både skygge og ferieatmosfære. På stranden findes også mange brusefaciliteter, solsenge, parasoller og strandkiosker.

Byens anden strand hedder Playa Martiánez, som er hyggelig, enkel og autentisk. Den er beliggende i byens østlige del, og ligger ved poolområdet Lago Martiánez. Sandet er ligesom ved Playa Jardin sort, fint lavasand, og stranden er populær hos surferne. Der er både caféer og barer i nærheden.
 

Rejser til Puerto de la Cruz fra Hamborg Lufthavn strande.webp


Vejret i Puerto de la Cruz

I kan rejse til Tenerife året rundt, da ferieøen har et mildt klima med sommermånederne som de varmeste af slagsen. Klimaet skifter dog mellem øens dele, da Tenerife har mange højdeforskelle og varierende terræn. I finder det varmeste og mest solrige vejr, hvis I rejser til øens sydlige feriebyer. I nord, hvor Puerto de la Cruz ligger, er temperaturen lavere og med en højere luftfugtighed.

I sommermånederne ligger dagtemperaturen typisk omkring de 26 grader, men når ofte op omkring de 30 grader, og regn er en sjældenhed. I vinterhalvåret når dagtemperaturen de cirka 20 grader. Badevandstemperaturen ligger mellem 19-23 grader året rundt.

PUERTO DE LA CRUZ WEATHER


Kort over Puerto de la Cruz


Video om rejser til Puerto de la Cruz