Parque Del Sol, Costa Adeje, Tenerife

Hotellets beliggenhed

Hotellet består af i alt 9 bygninger. På hotellets område er der en stor have med poolområde, hvor der også er liggestole og en poolbar. Hotellet ligger ca. 100 meter fra det lokale centrum og ca. 300 meter fra stranden på Costa Adeje.

Hotellets faciliteter

I lobbyområdet møder gæsterne receptionen, hvor det flersprogede personale står parat til at give råd og vejledning. En række serviceydelser er tilgængelige, herunder bagageopbevaring,  sikkerhedsboks og en hæveautomat. Gæsterne kan frit benytte sig af WLAN-netværket for at gå online. Udflugtsskranken er et centralt sted for reservering af forskellige udflugter, og personalet står klar med rådgivning.

På stedet er der flere butikker, der indbyder til afslappede gåture og udforskning. Lejlighedshotellets udendørsområder omfatter en smuk have og en legeplads. Yderligere faciliteter inkluderer en fjernsynsstue og et legerum. Der er også tilgængelige serviceydelser som babysitterservice, vasketøjsservice, frisørsalon og et møntvaskeri. Muligheden for cykeludlejning (mod betaling) gør det nemt for gæsterne at udforske området på to hjul.

Hotellets værelser

Værelserne er indrettet med en stue, et køkken og et badeværelse, og et behageligt indeklima opretholdes med ventilatorer. Nogle af værelserne har desuden en altan. Gæster kan nyde nattesøvnen på sovesofaen, og der er også mulighed for at reservere separate soveværelser. Babysenge og ekstrasenge kan stilles til rådighed efter behov, og værdigenstande kan opbevares i en safeboks mod betaling.

For selvforplejende feriegæster er køkkenet udstyret med køleskab, minikøleskab, komfur, mikrobølgeovn og faciliteter til at lave te/kaffe. Yderligere bekvemmeligheder inkluderer strygejern og strygebræt. Værelserne er også udstyret med telefon, fjernsyn, radio og gratis WiFi. Badeværelset har brusebad og badekar, samt en hårtørrer og et sminkespejl til rådighed for gæsterne. Der er også mulighed for at bestille værelser egnet til gæster i kørestol med barriererfrit badeværelse. Rygerværelser er tilgængelige på overnatningsstedet.

Lejlighed med 2 soveværelser: 
Består af 2 soveværelser med terrasse eller balkon. I disse lejligheder er der en stue og soveværelse.  Man kan også lave lidt mad i lejlighederne, da man har lidt køkkenudstyr med kogeplader, ovn og mikroovn.

Aktiviteter og underholdning

Det udendørs poolområde inkluderer en børnepool og er ideelt til aktive fridage samt gæster, der regelmæssigt dyrker vandsport. Der er liggestole og parasoller ved hotellets pool samt sandstranden. Enhver gæst med glæde ved vandaktiviteter kan finde glæde ved at nyde en forfriskende drikke fra snackbaren ved swimmingpoolen eller slappe af i boblebadet (uden ekstra omkostninger). På solterrassen er der komfortable liggestole og skyggefulde parasoller til rådighed. Gæster, der ønsker at være aktive, har mulighed for at udforske området på cykel eller mountainbike og spille minigolf.

Lejlighedshotellet imødekommer også sportsentusiaster med indendørs faciliteter, herunder et fitnessstudie, bordtennis, billard og dart. Derudover tilbyder hotellet et wellnessområde med faciliteter som spa-bad og sauna. Mod betaling kan gæster benytte sig af skønhedssalon og massagebehandlinger. Aftenunderholdning med livemusik er også tilgængelig for gæsterne.

Forplejning

 

Stedet byder på forskellige gastronomiske oplevelser med 2 restauranter, en hyggelig café og en stemningsfuld bar. Gæster har mulighed for at reservere halvpension, der inkluderer både morgenmad og aftensmad, hvilket dagligt vil imødekomme gæsternes kulinariske ønsker.

Betaling

Hotellet tager imod Visa og Masercard.

Mere information om rejser til Tenerife

Hvis du finder hotellet Parque Del Sol interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Tenerife, og læse mere om den spændende ø ved at følge linket.

Læs mere om Tenerife

Find din rejse til Parque Del Sol her

Hvis valget er faldet på Parque Del Sol, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Parque Del Sol ved at udfylde formularen herover. 

Se videoen herunder. Her får du bl.a. indblik i hotellets pool, lobby, barer, værelser, restaurant og meget andet.