Facebook & Instagram påskekonkurrence 2022

Skov Rejser afholder en konkurrence i forbindelse med påsken 2022. Her vil det være muligt  at vinde et rejsegavekort på 5.000,- til Skov Rejser.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du foretage dig følgende:
1. Like opslaget på Facebook eller Instagram 
2. Fortæl os i kommentarfeltet, dit gæt på hvor mange påskeæg der er i krukken, som vores kære direktør Henrik Skov holder på billedet.
3. Nævn i kommentarfeltet hvem du ønsker at dele dit næste rejseeventyr med. 

Konkurrenceregler & betingelser

Påskekonkurrencen løber fra d. 15. marts til og med d. 17. april 2022. 
Ved konkurrencens slutning vil der blive trukket lod på Facebook og Instagram om en vinder af rejsegavekortet på 5.000,- til Skov Rejser. 

Lodtrækningen vil finde sted søndag d. 17.4.2022, på påskedag og vil blive offentliggjort her i opslaget og på det tilsvarende Instagram opslag.

Hvis flere gætter det korrekte antal vil der blive trukket lod blandt dem. Hvis der derimod ikke skulle være nogle der gætter det korrekte antal, vil det nærmeste gæt være den heldige vinder af rejsegavekortet. Ligeledes hvis der er flere der tættest på, vil dog også blive trukket lod om dem.

Bemærk at gavekortet ikke kan omstødes til kontanter og kan derfor kun benyttes ved at booke en ferie ved Skov Rejser.  Gavekortet kan kun benyttes af den retmæssige vinder.

Ved tilmelding til konkurrencen giver deltageren automatisk samtykke til at vedkommendes navn må offentliggøres i kommentarfeltet til samme opslag som konkurrencen foregår i, samt andre markedsføringsaktiviteter foretaget af Skov Rejser.  Derudover vil der blive givet tilladelse til at Skov Rejser må konktakte vinderen af konkurrencen for at udlodde præmien. 

Medarbejdere hos Skov Rejser Aps og involverede samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen.

Øvrigt

Skov Rejser Aps forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Skov Rejser Aps eller via [email protected] Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der ikke bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke