Hvem vil du rejse med i 2018 ?

Du kan deltage i vores konkurrence på vores Facebookside ved at tagge, hvem du vil rejse med i 2018 som kommentar til konkurrenceopslaget.
Konkurrencen løber i perioden fra d.26 april 2018 til og med d.7 maj 2018. 

Én vinder ud af alle deltagende vil blive trukket tilfældigt d.8 maj 2018. Vinderen vil blive offentliggjort i kommentarfeltet og blive kontaktet på over Facebook.   

Medarbejdere hos Skov Rejser Aps og involverede samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du

Skov Rejser gør opmærksom på, at man, inden man deltager i konkurrencen, er indforstået med de konkurrencebetingelser, som gør sig gældende.

Du kan deltage én gang under konkurrencens varighed på Skov Rejser’s Facebookside under konkurrenceopslaget. Her kan du deltage ved at kommentere på konkurrenceopslaget. Du skal tagge hvem du vil rejse med i 2018.   


Præmie

Der udloddes en præmie til en tilfældig trukket vinder af konkurrencen. Præmien består af en værdi af 2600 kr. I præmien finder man en praktisk og flot rejsekuffert fyldt med overraskelser.

Konkurrencen er gratis og der kan hverken gøres finansielle eller andre former for krav overfor arrangøren. Gevinsten kan ikke udbetales kontant eller erstattes med en skønnet gevinsterstatning. Gevinster kan ikke byttes. Gevinster kan heller ikke overdrages til en 3. person. Formalia angående overdragelse af gevinsten bliver aftalt med vinderen. Med henblik på forsendelse af gevinsten, er arrangøren ikke ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne givet af vinderen af konkurrencen. Vi kontakter vinderen direkte via Facebook og/eller pr. mail (hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 1 uge, så går gaven videre til anden side).


Øvrigt

Skov Rejser Aps forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Skov Rejser Aps eller via [email protected] Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der ikke bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.