Facebook "Mors Dag 2016"

Ved deltagelse i konkurrence på Facebook, skal deltageren gøre brug af vores Konkurrencemodul, som kan findes på Skov Rejser's Facebookside. Her kan deltageren være med alle dage fra den 27. april 2016 og indtil den 6. maj 2016, hvor vinderen bliver udtrukket af Skov Rejser. Vinderen bliver kontaktet over telefon med tilladelse fra konkurrencedeltageren. Medarbejdere hos Skov Rejser Aps og involverede samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du

Skov Rejser gør opmærksom på, at man inden man deltager i konkurrencen, er indforstået med de konkurrencebetingelser, som gør sig gældende. Du kan deltage én gang ved at bruge Konkurrencemodulet på Skov Rejser's Facebookside. Her kan du deltage ved at svare på nogle spørgsmål og frivilligt vælge, om du efterfølgende vil modtage nyhedsbrev fra Skov Rejser.

Gevinsten

Der udloddes en gavekurv samt buket til vinderen af konkurrencen fra Interflora til en værdi af 600 kr. Denne gave bliver sendt direkte ud på den adresse, som er givet af kunden. Gevinsten kan ikke udbetales kontant eller erstattes med en skønnet gevinsterstatning. Gevinster kan ikke byttes. Gevinster kan heller ikke overdrages til en 3. person. Formalia angående overdragelse af gevinsten bliver aftalt med vinderen. Med henblik på forsendelse af gevinsten, er arrangøren ikke ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne givet af vinderen af konkurrencen. Vi kontakter vinderen direkte via Facebook og/eller pr. mail (hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 1 uge, så går gaven videre til anden side).

Øvrigt

Skov Rejser Aps forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Skov Rejser Aps eller via [email protected] Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der ikke bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.