Facebook Bestseller 2016

Ved deltagelse i konkurrence på Facebook, skal deltageren vælge den synes godt om knap der passer til den ønskede bog. Hvor en heldige vinder bliver udtrukket af Skov Rejser. Medarbejdere hos Skov Rejser Aps og involverede samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du

Synes godt om Skov Rejser på facebook og vælg så derefter den knap der passer til den bog deltageren synes er bedst. Er der bøger man gerne vil anbefale til andre rejseglade var her muligheden for udvekslinger.  Så selvom man ikke vandt bogen fik man lysten til at springe ned i en ny bog man ikke kendte i forvejen. 

Gevinsten

Vinderen vandt den bog deltageren havde stemt på,  til en værdi af 200 kr. Denne gave bliver sendt Denne gave bliver sendt direkte ud på den adresse, som er givet af kunden. Gevinsten kan ikke udbetales kontant eller erstattes med en skønnet gevinsterstatning. Gevinster kan ikke byttes. Gevinster kan heller ikke overdrages til en 3. person. Formalia angående overdragelse af gevinsten bliver aftalt med vinderen. Med henblik på forsendelse af gevinsten, er arrangøren ikke ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne givet af vinderen af konkurrencen. Vi kontakter vinderen direkte via Facebook og/eller pr. mail (hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 1 uge, så går gaven videre til anden side).

Øvrigt

Skov Rejser Aps forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Skov Rejser Aps eller via [email protected] Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der ikke bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.