Costa del Sol 

Rejs til Costa del Sol  

Costa del Sol betyder Solkysten. Navnet kommer af de mange årlige solskinsdage. Solkysten er et feriemekka; her kan alle finde noget, der passer til deres ferieønsker. Om man blot vil ligge på en solseng og nyde nogle gåture langs strandpromenaden eller om man vil ud og opleve noget kultur og historie - her er det hele!

Solkysten er et af danskernes foretrukne feriemål og det forstår man godt! Tapas, god vin, solskin og strand - det er der vel ikke mange, der vil sige nej tak til.

Når man rejser til Costa del Sol lander man typisk i Malaga Lufthavn. Herfra kan man tage en taxa eller tog videre; toget får fra lufthavnen og til Malaga Centrum i den ene retning og gennem Torremolinos, Benalmadena og Fuengirola i den anden retning.

Charterrejser til Costa del Sol .webp

Søg efter rejser til Costa del Sol nedenfor

Vil også prøve at søge efter netop DIN rejse til Costa del Sol så kan du på nedenstående knap "søg efter rejser til Costa del Sol" finde udbudet fra hele det tyske marked - på dansk

 

Byerne på Costa del Sol

Costa del Sol strækker sig over  mere end 150 km kystlinje. Langs kysten ligger flere byer, som er en del af Solkysten - fra Malaga i nord-øst til  Estepona i syd-vest. På nedenstående links finder du en beskrivelse af hver by. 

Malaga
Torremolinos
Benalmadena
Fuengirola
Mijas
Marbella
Estepona

Kort over Costa del Sol 

 

Fakta om rejser til Costa del Sol fra Hamborg Lufthavn 

Tidsforskel: Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Costa del Sol. 
Hovedstad: Malaga 
Sprog: 
Spansk, men engelsk er ved at blive mere udbredt. 
Valuta: Euro benyttes. Medbring dog internationale kreditkort.
Pas og visum: Visumfri i 90 dage så længe passet er gyldigt 3 måneder udover opholdet. Tjek eventuelt udenrigsministriets hjemmeside for yderligere information
Elektricitet: Der benyttes 220V i Spanien så du behøves ikke som udgangspunkt at bruge en adapter for at få dine elektriske apparater til at virke. 
Drikkepenge: Det er en kutyme at give nogle euro efter endt service. 
Nødhjælp: Ring 112 for politi, ambulance og brandvæsen.
Sundhedsmæssige forholdsregler:  Vand anbefales at drikke fra flaske.
Aldersgrænse for indtagning af alkohol: 18 år gammel