Marbella

Marbella er Solkystens ekslusive område. Her bor mange rige og kendte mennesker; sultanen af Saudi Arabien har endda et "lille" sommerhus her. Marbellas gamle bydel er særdeles charmerende. Her kan du finde Plaza de los Naranjos (appelsinernes plads), som naturligvis er navngivet efter de fine appelsintræerne i midten af pladsen.  Her er populært at spise tapas, inden man tager til flamenco-show om aftenen.

Puerto Banus:

Hvis man besøger Marbella, er det næsten et must at tage til Puerto Banus - en havn 7 km fra Marbella Centrum. Hvis man er til ekslusive biler og store yachts er dette sted det rene slaraffenland.  Allerede for at få lov at køre ind på havnen, skal man trække en parkeringsbillet - og det er ikke den billige parkering, man finder her. Langs havnen finder man mange af de ekslusive butikker; Chanel, Gucci og Louis Vuitton, men der ligger også et El Corte Ingles (shoppingcenter) tæt ved vejen A7. Hvis man bevæger sig lidt væk fra havnen finder man mange internationale restaurantkæder, som fx. TGI Fridays og Hard Rock Cafe. Men her får man dog ikke den samme flotte udsigt, som hvis man vælger en af restauranterne ned udsigt over havnen.

Hvis man bor i Estepona, kan man tage lokalbussen til Puerto Banus, men bor man i Marbella eller nordligere, skal man skifte til en bybus i Marbella Centrum. Det giver derfor god mening at besøge både Puerto Banus og Marbella Centrum den samme dag.