Benalmadena

Benalmadena er en klassisk ferieby og byder på lidt af hvert. Langs den lækre strand findes masser af muligheder for forskellige vandsportsaktiviteter. Der er mange englændere, der holder ferie her i området, hvorfor der kan findes mange engelske pubs, hvor I kan få jer en god øl.  Benalmadena er delt op i et kystområde og "puebloen"

 

Benalmadena Pueblo

Puebloen ligger et stykke fra kysten og har en mere lokal stemning end den, der findes ved kysten.  Her findes stadig masser af små steder, hvor man kan finde noget at spise eller drikke. Det er også her i området, man kan tage toget enten til Fuengirola eller Malaga. Hvis man vil besøge et buddhistisk tempel eller en sommerfuglepark, er der også mulighed for det.

Benalmadena Costa

Langs kysten findes en masse hoteller, barer og restauranter.  Det flotteste sted i området er dog, hvis man går ned til havnen. Her er fantastisk flot og er helt klart et besøg værd; især om aftenen, når mørket er faldet på og man kan nyde et glas "vino blanco" sammen med den flotte udsigt. Ved havnen er der i løbet af dagen mulighed for at tage på forskellige sejlture eller bare slentre langs kajen og spise en is.

benalmadena-2331264_1920.jpg

Aktiviteter

Hvis I vil have nogle oplevelser i løbet af dagen, kan I besøge den hyggelige park  Parque De La Paloma. Det er ikke ofte, at man i en ferieby kan finde en park, men det kan man her. Den ligger i gåafstand fra kysten og er skiltet med brune skilte. Hvis man tager herhen en søndag, må man forvente, at der er mange mennesker, da det er en tradition i mange spanske familier, at alle mødes om søndagen. Man kan også besøge delfinariet Selwo Marina eller tage en tur med kabelbanen  op på toppen af bjerget  Calamorro, hvor man kan se fra Malaga til Fuengirola.