Rejser til Rhodos by, Rhodos

Læs om Rhodos by fra Hamborg. Rhodos by har 60.000 indbyggere og ligger på den nordlige spids af øen Rhodos.

Rejser til Rhodos by, Rhodos.webp

Søg efter rejser til Rhodos by

Søg efter rejser til Rhodos by fra Hamborg fra de tyske rejsebureauer.  indtast fx. hjem- og udrejse datoer nedenfor og se alle vores hoteller.

 

Rhodos by

Rhodos by har både en ”gammel” og en ny bydel. I den gamle bydel kan man opleve noget af det gamle Grækenland fra middelalderen med brostensbelagte gader, ringmur og et korsridderpalads, smukke bygninger og byhuse.  Den ny bydel er renoveret inden for de senere år og byder på et trendy miljø med lækre butikker,  og spændende restauranter. Man kan også kaste sig ud i det pulserende natteliv med barer og diskoteker.

 

Restauranterne i Rhodos by

Der findes et utal af restauranter  i den gamle og nye bydel med et stort udvalg af både det græske køkken og internationale menuer.  På Mandraki Havnen finder man gode fiske-og skaldyrsrestauranter og kan nyde havnelivet og de smukke skibe.

 

Hotellerne i Rhodos by

Mange hoteller er blevet moderniseret i byen og der er et bredt udvalg lige fra små familiehoteller til store og luksuriøse hoteller. Flere af dem tilbyder all inclusive konceptet.

 

Strandene ved Rhodos by

Rhodos by har to strande, begge med sand og sten nogle steder. Ved Ellis Beach er der rigtig mange solsenge og parasoller, ved Windy Beach ligger man knapt så tæt, og som navnet siger, blæser det også lidt mere, ideelt for vandaktiviteter som windsurfing.

Vil man opleve en by med både trendy butikker, internationale restauranter og kulturelle seværdigheder er Rhodos det rigtige sted at vælge, flyv ud fra Hamborg Lufthavn.

RHODOS WEATHER

Video om rejser til Rhodos by