Rejser til Ixia, Rhodos

Vi skriver her om rejser til Ixia fra Hamborg. Ixia ligger ud til det smukke Middelhav 4 km fra Rhodos by.

Rejser til Ixia, Rhodos-2.webp

Søg efter rejser til Ixia

Søg efter rejser til Ixia fra Hamborg Lufthavn via samtlige af de tyske rejsebureauer ved at indtaste fx. hjem- og udrejse datoer nedenfor. Det er samme pris som hvis du booker direkte på det tyske rejsebureaus hjemmeside. Skov Rejsers bookingmaskine er altså et gratis værktøj. God søgelyst. 

 

Byen Ixia

Ixia er en af de mindre byer uden for Rhodos by med en hyggelig atmosfære og mange små spændende butikker og masser af feriestemning og strandliv. Ixia er en by, som kommer i forlængelse af den noget større by Ialyssos. 

 

Stranden i Ixia

Ixia har en lang flot strand med mulighed for at leje strandsenge og parasoller, der er både sandstrand og sten. På grund af en næsten konstant vind, er området oplagt til windsurfing og vandaktiviteter.

 

Hotellerne i Ixia

Hotellerne i Ixia er flotte og med en god standard. Flere hoteller tilbyder all inclusive konceptet med fri morgenmad, frokost og aftensmad.  Ofte har hotellerne også  Wellness-centre med spabade, massage, tyrkiske bade og swimmingpools. Med all-inclusive vil alt dette naturligvis være gratis.

Har du lyst til at besøge nogle af byens lokale restauranter, kan du altid begive dig ned til stranden eller ind mod Ialyssos eller Rhodos by. Her er der et stort udvalg af restauranter for enhver smag. Prøv f.eks. en af de lokale restauranter med specialiteter fra egnen bl.a. frisk fisk.

Ønsker du en ferie med sol, varme og græsk stemning i en lille dejlig by, så er Ixia stedet. Flyv ud fra Hamborg Lufthavn.