Rejser til Afandou & Kolymbia, Rhodos

Læs her om rejser til byerne Afandou og Kolymbia fra Hamborg. Afandou og Kolymbia ligger på østkysten på øen Rhodos. Her findes bl.a. den længste strand på øen.

Søg efter rejser til Afandou og Kolymbia

Se de lave tyske priser på rejserne til Afandou og Kolymbia - med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Ved at indtaste fx, ud- og hjemrejse datoer nedenfor. Her skal det lige nævnes, hvis I kun ønsker rejse til Afandou skal det bare skrives, og modsat hvis I ønsker rejse til Kolymbia skal det kun skrives.

AFÁNDOU WEATHER

 

Byerne Afandou og Kolymbia

Frodige bjergsider og abrikoslunde omkranser byerne og i centrum finder du den typiske græske atmosfære med et torv og små hyggelige taverner.  Der er mange shoppingmuligheder i de små gader med charmerende butikker, hvor man kan købe alt lige fra sko, tøj og smykker til lokale produkter. Priserne er lave og man kan gøre nogle gode handler.

Med eller uden all-inclusive konceptet bør man besøge Afandou & Kolymbias restauranter. Her oplever man den græske kultur og det græske køkken med friske råvarer og lokale specialiteter med kød og frisk fisk. De fleste af restauranterne ligger tæt ved stranden, og udvalget er stort.

 

Strandene ved Afandou og Kolymbia

Stranden er fantastisk med solstole, parasoller og dejlige strandbarer. Man kan derfor få mange timer til at gå på stranden. Der er også en række aktiviteter nede på stranden, som f.eks. volleyball turnering og fodboldturnering.

 

Hoteller ved Afandou og Kolymbia

Hotellerne i Afandou & Kolymbia ligger tæt ved stranden med mange fire- og femstjernede hoteller med en høj standard.  Ønsker man en ferie, uden at skulle tænke på mad i løbet af dagen, vil all-inclusive være et super godt alternativ. Med all-inclusive sørger hotellet for mad og drikke til dig og din familie hele dagen lang. Endvidere vil en række af hotellernes aktiviteter også være inkluderet, som typisk består  af poolborde, basketball baner, tennisbaner mm. samt wellness.

Flyv ud fra Hamborg Lufthavn til din næste dejlige ferieoplevelse - god tur!