Faliraki, Rhodos - fly fra Hamborg Lufthavn

Faliraki har 6.000 indbyggere og  ligger ca. 10 km syd for Rhodos by.

Søg efter rejser til Faliraki her

Hvis valget er faldet på Faliraki kan I se, hvilke hoteller vi har ved at indtaste fx. datoer for Hjem- og udrejse nedenfor.

 

Byen Faliraki

Byen er et af de mest populære feriemål på Rhodos og har rigtig meget at byde på. I byen ligger bl.a. en vandpark og en gokartbane. Folk fra hele øen kommer hertil for at opleve den flotte og specielle vandpark, som siges at være europas største. Byen byder også på en række restauranter - ofte med livemusik. Her kan du få lov til at prøve den gode græske mad, som er baseret på friske råvarer, frisk fisk og lækkert kød.

Stranden ved Faliraki

Nyd solen og det skønne krystalklare vand på den tre kilometer lange hvide sandstrand.  Med både temperatur- og vejrforholdene i top kan man være sikker på en god ferieoplevelse. Ud over at sole sig på stranden, kan man også melde sig til diverse aktiviteter, f.eks. sandslotbygning, volleyball-turnering og et dykkerkursus.

Så hvis du trænger til en ferie med masser af græsk charme og afslapning er Faliraki bestemt en by, der er værd at besøge.  Flyv ud fra Hamborg Lufthavn

FALIRAKI WEATHER