Rejser til Lindos, Rhodos 

Tanken bag vores inspirationssider, er at informere dig om de forskellige rejsedestinationer, som her, nemlig; rejser til Lindos fra Hamborg Lufthavn. Lindos har 3.600 indbyggere og er et af de mest populære turistområder på Rhodos. Byen ligger placeret på den sydlige halvdel.

Rejser til Lindos fra Hamborg Lufthavn-2.webp

Søg efter rejser til Lindos

Tag et kig nedenfor i vores database fra de tyske rejsebureauers tilbud på rejser til Lindos fra Hamborg Lufthavn.

 

Byen Lindos

Byen er især kendt for at være en af Rhodos’ antikke byer med Akropolis, monumenter og  mange kulturelle oplevelser. Den har også et arkæologisk udgravningsområde,som er værd at besøge.

Lindos er kendt som ”Den hvide by”, da størstedelen af bygningerne er hvidmalede. Mange af restauranterne ligger på tagene, så gæsterne kan nyde den fantastiske udsigt ud over det flotte blå Middelhav.  Nyd det græske køkken baseret på friske råvarer og kød fra lam, ged, okse og selvfølgelig frisk fisk.

Der er mange muligheder for shopping i Lindos, hvor butikkerne ligger i de små smalle og atmosfærefyldte gader, her kan man købe alt lige fra tøj og sko til smykker og souvenirs.  

 

Stranden ved Lindos

Nedenfor Lindos ligger to fine strande, hvor kan leje solsenge og parasoller. Der ligger også en række strandbarer, som sælger kolde drikke og is.

 

Hoteller i Lindos

Hotellerne i Lindos er gode og med høj kvalitet, Mange hoteller tilbyder all inclusive konceptet.

Ønsker man en solferie, krydret med seværdigheder og charme, så er Lindos stedet. Flyv ud fra Hamborg Lufthavn.

LINDOS WEATHER

Video om rejser til Lindos