Rejser til Rethymnon, Kreta

Læs om rejser til Rethymnon fra Hamborg Lufthavn. Rethymnon har 40.000 indbyggere og ligger på den græske ferieø Kreta.

Søg efter rejser til Rethymnon

Efter mange års intens investering og udvikling, har vi lavet en brugervenlig hjemmeside, der giver dig branchens bedste overblik over de tyske rejsebureauers priser på deres rejser til Rethymnon. Se rejser og hoteller ved, at indtaste oplysninger nedenfor.

 

Byen Rethymnon

På grund af byens størrelse oplever man en rigtig by med den græske atmosfære, og ikke kun en turistby. Byen har en charmerende og hyggelig havn, mange rigtig gode restauranter,  masser af shoppingmuligheder i de små gader, og hyggelige taverner. Der er flere seværdigheder blandt andet en venetiansk borg, moskeer og historiske bygninger fra tiden, hvor øen var under Tyrkiets herredømme.

 

Restauranter i Rethymnon

Langs havnen ligger mange rigtigt lækre fiskerestauranter og i byens smalle stræder, finder man let en tagrestaurant, hvor man kan nyde udsigten og maden til levende musik. Man kan også gå langs strandpromenaden, hvor restauranterne ligger side om side.

 

Stranden ved Rethymnon

Byen har en 12 kilometer lang hvid og bred sandstrand, her kan man leje solsenge og parasoller. Der findes et bredt udbud af aktiviteter, og de mange taverner og restauranter langs strandpromenaden sørger for kølige drikke og mad.

 

Hotellerne i Rethymnon

Hotellerne i Rethymnon har en høj standard og de fleste ligger langs strandpromenaden. Flere af hotellerne byder på all inclusive konceptet.

Søger man en sol- og strandferie, krydret med et livligt og atmosfærefyldt græsk byliv,  er Rethymnon det rigtige sted. Flyv fra Hamborg Lufthavn til dit feriested.

RETHIMNO WEATHER

 Video om rejser til Rethymnon