Rejser til Kato Stalos, Kreta

Læs her om Rejser til Kato Stalos i Kreta med afrejse fra Hamborg lufthavn. Kato Stalos har ca. 2.000 indbyggere og ligger på ferieøen Kreta, 7 km vest for Chania.

Rejser-til-Kato-Stalos.jpg

 Søg på rejser til Kato Stalos

Synes du også at Kato Stalos er værd at kigge nærmere på, så kan du nemt se samtlige af de tyske rejsebureauers rejser til Kato Stalos, her: 

 

Byen Kato Stalos

Byen består af hoteller, nogle taverner, barer og souvenirbutikker og ligger ca. 10 minutter i bil fra Chania. Chania er Kretas næststørste og mest charmerende by med hyggelige snoede gader, en malerisk havn og seværdigheder. Her finder man også et bredt udbud af shoppingmuligheder, gode græske spisesteder, barer og mange forlystelser.

Et stykke oppe i bjergene ligger landsbyen Pano Stalos, som har en fantastisk flot panoramaudsigt og spisesteder med kretensiske lokale retter.

 

Stranden ved Kato Stalos

er især et attraktivt feriemål for familier på grund af den utroligt skønne og børnevenlige sandstrand. Her kan man leje solsenge, parasoller og nyde solen og det krystalklare vand. Der er mange muligheder for aktiviteter på stranden for børn og voksne.  Trænger man til lidt at spise og drikke er der ikke langt til den nærmeste strandbar.

 

Hotellerne i Kato Stalos

Der er mange små familieejede hoteller og lidt større hoteller. Heraf flere som tilbyder all inclusive konceptet med morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer.

Vejrforholdene er i top og vandet rent og klart.  Så hvis du trænger til at komme på en solrig ferie, så er Kato et godt bud. Flyv ud fra Hamborg Lufthavn.

STALOS WEATHER