Kreta, Agii Apostoli - fly fra Hamborg Lufthavn

Agii Apostoli har 600 indbyggere og i turistsæsonen ca. 4.000, byen ligger 4 km. fra Chania

Kreta_Agii.jpeg

 Søg rejser til Agii Apostoli, Kreta nedenfor

Ved at indtaste ud- og hjemrejse nedenfor kan du se vores tilbud på rejser til Agii Apostoli med afgang fra Hamborg lufthavn.

 

Byen Agii Apostoli 

Trænger du til en badeferie, hvor du kan få lov at opleve dejlige Kreta med masser af græsk stemning, så er Agii Apostoli helt sikkert en perfekt destination. Agii Apostoli er navngivet efter en lille kendt kirke, som ligger i området. Kreta Agii Apostoli er også kendt for sin ”Sardinfest”, hvor lokale såvel som turister, kan få lov at være med. Her samler man sig for at nyde vin, raki eller tsikoudia samt grillede sardiner og underholdning med live-musik, hvor lokale folk fra Kreta kommer og optræder.   Ønsker man at opleve nattelivet, ligger den store ferieby Platanias kun 20 km. væk.
Uden for byen er der flere skovområder, hvor det vil være muligt at arrangere udflugter til for at se på det lokale dyre- og fugleliv.

 

Restauranter i Agii Apostoli

I Kreta Agii Apostoli findes der  mange lokale restauranter, som tilbyder  den skønne, traditionelle  græske mad.  Maden består af friske råvarer fra området og bygger på filosofien  ”sundt og enkelt”. Fisk er utrolig populært, og ofte krydret med bl.a. mynte, hvidløg, oregano, timian mm. Prøv også klassikeren Moussaka. Moussaka er en slags lasagne, der består af auberginer, kartofler og oksekød.

 

Stranden ved Agii Apostoli

Byen ligger ud til det krystalblå Middelhav, som er en oplevelse i sig selv.  Vandtemperaturen er høj om sommeren og med det fine bløde sand og det lave vand ideelt til børnefamilien. På stranden findes solsenge, parasoller og mange kiosker. Så er man sikker på en dejlig dag på stranden.

 

Hotellerne i Agii Apostoli

Hotellerne i byen har en høj standard og  rigtig meget at tilbyde sine gæster. Flere hoteller tilbyder all inclusive med morgenmad, frokost og aftensmad. Der vil være mulighed for at benytte sig af hotellernes aktiviteter, som kan bestå af poolborde, tennisbaner, basketball, dykning mm.

Så hvis du ønsker en afslappende solrig ferie, så er Agii Apostoli et godt  sted at rejse hen fra Hamburg. 

AGII APOSTOLI WEATHER

 

Se vores video om rejser til Agii Apostoli