Rejser til Platanias, Kreta

Læs her om rejser til Platanias fra Hamborg Lufthavn. Platanias har ca. 5.000 indbyggere og ligger på den nordlige del af Kreta, ca. 10 km fra storbyen Chania. Kreta er specielt kendt for det pragtfulde varme vejr og sin beliggenhed omgivet af det skønne Middelhav.

Rejser til Platanias, Kreta.webp

Søg efter rejser til Platanias

Søg efter samtlige af de tyske rejsebureauers rejser fra Hamborg til Platanias ved at indtaste oplysninger nedenfor.

 

Byen Platanias

Platanias er en meget livlig og sprudlende turistby med mange hoteller, restauranter og souvenirbutikker. Byen har også en gammel bykerne, som man kommer til gennem skønne Olivenlunde, her oplever man den ægte græske atmosfære. Der er mange shoppingmuligheder i de små hyggelige butikker. Nattelivet er pulserende med mange barer og diskoteker.

 

Restauranterne i Platanias

Maden på restauranterne i Platanias er naturligt nok meget græsk. Den græske madkultur er typisk meget sund og måltidet kan tage op til flere timer, man spiser sent i Grækenland.
Platanias er bl.a. kendt for sin olivenolie, oste og bønner med mange spændende smagsvariationer. Også Chortaen(ukrudt) som er behandlede grønne blade, og hentet direkte fra den vilde natur, er kendt. Prøv de utroligt lækre snegle som kan være tilberedt på mange forskellige måder. Grækerne sætter en ære i at købe lokalt og de fleste af råvarerne kommer fra lokale bønder på Kreta.

 

Stranden ved Platanias

Sandet består af små sten. Ved kraftig vind kan understrømme forekomme langs hele kysten. På stranden kan man leje solsenge og parasoller og deltage i mange sportsaktiviteter.

 

Hotellerne i Platanias

Der findes alt lige fra små familieejede hoteller til store femstjernede hoteller. Flere tilbyder konceptet all inclusive.

På hotellerne vil der være mulighed for at dyrke en masse sport. Der er bl.a. mulighed for at spille tennis, basketball, fodbold, beachvolley og squash. Dykning, sejlads og surfing er også aktiviteter man kan prøve på stedet.

PLATANIAS WEATHER

 

Video om rejser til Platanias