Agia Marina, Kreta - fly fra Hamborg Lufthavn


Agia Marina er en populær lille by på Kreta med ca. 600 indbyggere og 4.000 i turistsæsonen. Den ligger ca. 10 km fra storbyen Platanias.

Agia Marina, Kreta - fly fra Hamborg Lufthavn-2.webp

 Søg efter rejser til Agia Marina

Her kan du søge på rejser til Agia Marina, alt du skal gøre er, at indtaste relevante oplysninger også kommer der tilbud op fra vores tyske samarbejdspartner.

AGIA MARINA WEATHER

 

Byen Agia Marina

Byen ligger ud til det skønne Middelhav, som sammen med de lange idylliske strande udgør en perfekt kombination, for dig, som ønsker en afslappet ferie. Agia Marina er en hyggelig by, man hurtigt kommer til at kende. Byen er kendt for de charmerende souvenir-butikker i de små smalle gader. Restauranterne er indbydende, og du finder alt, lige fra indisk til kinesisk mad.
Restauranterne i Agia Marina
De lokale græske restauranter er noget helt for sig selv, her får man de typiske græske retter, der er lavet af friske råvarer kombineret med krydderier som fx mynte, hvidløg, oregano, persille, citron mm., og med frisk fisk og lammekød. Hvis man er til det mere klassiske, så kan man jo altid prøve moussakaen. Det er den velkendte “lasagne”, der indeholder hakket kød, aubergine, tomat og kartofler.

 

Stranden i Agia Marina

Stranden er børnevenlig, der kan dog være understrømme i vandet. Nyd livet og solen på stranden og en dejlig dukkert i de blå krystalklare bølger. Der er et bredt udbud af forskellige strandaktiviteter, blandt andet beach volley konkurrencer, vandaktiviteter og dykning. Typisk vil en præmie være en middag på en af områdets hyggelige restauranter.

 

Hoteller i Agia Marina

Der er mange både små og store hoteller i byen, små hyggelige familieejede hoteller og flere fire og femstjernede hoteller. De ligger alle sammen forholdsvist tæt på stranden, og i gå afstand. Flere af hotellerne tilbyder all inclusive med morgenmad, frokost og aftensmad, samt fri benyttelse af tennisbaner, basketball, fodbold, volley, minigolf mm. på hotellet.
Ønsker du en ferie med sol og varme, så er Agia Marina et område, du bør overveje. Flyv ud fra Hamborg Lufthavn til din ferie i Agia Marina