Rejser til Makadi Bay, Egypten fra Hamborg Lufthavn

Makadi Bay er en lille ferieperle 30 km fra Hurghada og helt ud til Rødehavet. Ca. 4000 indbyggere bor der i det lille bysamfund, der ellers er hjemsted og kendt for de mange, store og flotte hoteller. Her er udvalget af familiehoteller og hoteller for voksne af høj kvalitet og til alle ønsker.

Søg på rejser til Makadi Bay

Her hos SkovRejser.dk har vi samlet et stort udvalg af de tyske rejsebureauers rejsetilbud til Makadi Bay. Find jeres næste rejse lige her.

Byen Makadi Bay

Makadi Bay er et fredeligt og hyggeligt område, som turisterne ofte søger til for at få en afslappet ferie uden for mange aktiviteter. Byen er kendt for de gode snorkling- og dykkerfaciliteter, der er på stort set alle strandende. Med kun ca. 4000 lokale indbyggere byder Makadi Bay på et lille, tæt og hyggeligt samfund med en afslappet atmosfære og plads til at nyde livet.

Strandene i Makadi Bay

Klart vand og farvestrålende liv under overfladen er, hvad strandende i Makadi Bay tilbyder. En dejlig, lang strand folder sig ud i Rødehavet. I kan dyppe tæerne i vandkanten i det 25-30 graders varme vand eller hoppe i den store balje med snorkling eller dykkerudstyr på for at få et glimt af en helt fantastisk verden, der kommer til syne under havets overflade. Makadi Bay har et verdensklasse koralrev lige ved vandkanten og er et verdenskendt sted for dykkere, der kommer og udforsker de mange farverige koraller og tusindvis af fisk. Tag et dykkerbevis og kom med på eventyr mellem korallerne, der strækker sig langt ud i havet.

De fleste strandstykker er ejet af hotellerne, og der er altid rig mulighed for vandsportsaktiviteter, beachvolley, vandaerobic og yoga her. Derudover er der også et par offentlige strande, hvor man betaler et lille beløb for at bruge stranden. Pengene går til bevaring af undervandslivet.

Kan I ikke få nok af vand, kan I også besøge Makadi Water World, og naturligvis bruge mange timer på hotellernes pool-områder.

Stort set hele året skinner solen fra en turkisblå himmel, og solens bagende varme kan nydes fra en solseng i skyggen af en parasol. Der er altid det basale opsyn på stranden af livreddere, så I sikkert kan lade børnene lege for sig selv i nærheden.

Hotellerne i Makadi Bay

Makadi Bay er nærmest én stor hotelverden. Mange af hotellerne er All Inclusive, hvilket er værd at have med, da der ikke er de store restaurantmuligheder i selve byen. Hotellerne ligger i de fleste tilfælde lige ved stranden, så I kan nå en morgendukkert hver morgen, inden morgenmaden bliver serveret. Hotellerne i Makadi Bay har stort set alt, hvad en perfekt ferie kræver. Uanset om I er en børnefamilie, har børn over 16 år med, eller tager af sted alene som par, er der et hotel, som nærmest er skræddersyet til jer. Og sådan skal det også være, for det er stort set på hotellerne, at det hele foregår. De er som små individuelle ferieverdener med store pools, flere restauranter, grønne områder, aktiviteter og aftenunderholdning.

Udflugter fra Makadi Bay

Som nævnt er det ikke alverdens, der sker i selve Makadi Bay, men aldrig langt derfra er der rigeligt med udflugtsmuligheder, seværdigheder og opdagelser at gøre. Ønsker I et større udvalg af eksempelvis restauranter og shopping muligheder, bør I tage en tur til det nærvedliggende Hurghada – en stemningsfuld, charmerende by med et pulserende byliv. I Hurghada kan I også komme på en byrundtur med planlagt shopping og komme ud på Seascope glasbundsbåd, hvor I kan se livet under vandet uden at få våde fødder.

Trænger I til luft under vingerne, anbefaler vi jer en tur på ørkencross. Her kan I føle jer frie som fugle i det sandede terræn på firhjulede køretøjer.

I kan også tage en endagstur til Luxor, som er en gammel tempelby, og hvor Kongernes Dal blot ligger et stenkast væk. I Kongernes Dal ligger de gamle faraoer begravet, og hele området vibrerer af en forhistorisk atmosfære.

Vil I opleve Egyptens hovedstad Cairo og de berømte pyramider, er der en bustur – eller flyvetur – på ca. 500 km, og rejsetiden er seks timer i bus.

Makadi Bay har desuden Egyptens længste golfbane, hvis det kunne fange jeres interesse.

Det Egyptiske menukort

I selve Makadi Bay spiser turisterne typisk på deres hoteller, men I bør skylde jer selv en enkelt aften eller to at tage ud om aftenen og spise på en ægte egyptisk restaurant. Det egyptiske menukort er inspireret af det tyrkiste, græske og libanesiske køkken og er yderst velsmagende. Til maden kan I nyde en egyptisk øl eller frugtjuice. Flertallet i Egypten er muslimer, så udvalget af alkohol på drikkekortet er begrænset. Til gengæld er både kaffe og te populære drikke, og I kan drikke en aftenkaffe på en af de populære kaffebarer, hvor I typisk vil sidde på et tæppe på stranden og drikke kaffen til solnedgangen.

Snorkling i Makadi Bay

Rigtig mange vælger at rejse til Makadi Bay for deres gode snorklemuligheder.

Herunder får du 2 gode forslag til hoteller, hvor der er snorklemuligheder helt tæt på - så kan I tage ud og snorkle, lige når I har lyst.

Makadi Palace

Makadi Palace er et luksuriøst 5-stjernet hotel beliggende i den smukke Makadi-bugt i Egypten. Hotellet har en perfekt beliggenhed på Makadi Beach, hvor der er rig mulighed for at snorkle. Værelserne på Makadi Palace er rummelige og komfortable, og mange af dem har en fantastisk udsigt over havet. Hotellet har flere restauranter og barer, hvor man kan nyde et bredt udvalg af lækre retter og drikkevarer.

Find hotellet her.

Iberotel Makadi Beach

Iberotel Makadi Beach er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i den smukke Makadi-bugt i Egypten. Hotellet ligger lige ved stranden og byder på en dejlig ferieoplevelse med en blanding af afslapning og sjove aktiviteter - blandt andet snorkling i Coral Reef Makadi Bay. Iberotel Makadi Beach er kendt for sin fremragende mad og service, og hotellet har flere restauranter og barer, hvor man kan nyde en bred vifte af lækre retter og drikkevarer.

Find hotellet her.

Det skal du huske, når du skal snorkle

Der er mange ting, man skal huske, når man skal ud at snorkle. Her er de vigtigste tips:

 1. 1. Tjek dit udstyr: Før du går i vandet, skal du sikre dig, at dit udstyr er i god stand. Tjek din snorkelmaske for revner eller utætheder, og sørg for at dine svømmefødder passer godt.
   
 2. 2. Vælg det rigtige sted: Vælg et område med klart vand og et varieret undervands liv. Undgå områder med stærk strøm, bølger eller lav sigtbarhed.
   
 3. 3. Undgå at røre ved livet i havet: Det er vigtigt at huske, at du er gæst i havets hjem, så undgå at røre ved eller forstyrre livet i havet. Hold gerne en afstand på mindst to meter.
   
 4. 4. Hold øje med vejrforholdene: Tjek vejrforholdene, før du går i vandet, og undgå at snorkle i dårligt vejr eller i høje bølger.
   
 5. 5. Vær opmærksom på dine omgivelser: Hold øje med andre, der også er ude at snorkle samt bådtrafik.
   
 6. 6. Træk vejret roligt og jævnt: Tag rolige og jævne åndedrag gennem din snorkel.
   
 7. 7. Svøm ikke for langt væk: Hold dig tæt på kysten eller snorkel i en gruppe, så du altid har en anden snorkler indenfor synsvidde.
   
 8. 8. Sørg gerne for at snorkle med andre: Det er altid en god ide at tage ud at snorkle med en anden.