Rejser til Sharm El Sheikh fra Hamborg Lufthavn

Sharm El Sheikh er en by på sydspidsen af Sinaihalvøen. Byen har med årene udviklet sig fra at være en lille lokal fiskerby til et populært feriested og en af Egyptens største turistbyer samt mest populære badeby.

Vejret i Sharm El Sheikh er stort set altid solrigt fra en skyfri himmel med ca. 40 graders varme. Klimaet er tørt, og kan bedst sammenlignes med Grækenlands klima og luftfugtighed. De høje temperaturer gør dog, at Sharm El Sheikh, ligesom resten af Egypten, er mest besøgt om vinteren.

Rejser til Sharm El Sheikh fra Hamborg Lufthavn.webp

Søg på rejser til Sharm El Sheikh

Her hos SkovRejser.dk kan du søge på alle tyske rejsebureauers afgange til Sharm El Sheik. Det er enkelt og hurtigt. Nedenfor kan du fx. bare indtaste hjem- og udrejse også får du alle vores rejser og hoteller til Sharm El Sheikh.

Byen Sharm El Sheikh

Når I besøger Sharm El Sheikh ankommer I til et ferieparadis, som er svær at sammenligne med andre rejsemål i verden. Imponerende bjerglandskaber i den omgivende ørken knejser op i byens baggrund. Rødehavet gemmer på de skønneste, enestående undervandsskatte. Smukke strande og et evigt solskin er nærved en garanti. Byen oser af egyptisk stemning på hvert et gadehjørne, hvor lokale købmænd sælger kopivarer i alle afskygninger, og samtidig findes der guld, sølv og juveler i overflod. Byen minder mest om Hurghada, som er Egyptens anden mest populære ferieby, hvor vi også har rejser til fra Hamborg Lufthavn.

Rejser til Sharm El Sheikh fra Hamborg Lufthavn byen Sharm El Sheikh.webpSeværdigheder i Sharm El Sheikh

Der er nok at give sig til blot ved at blive i Sharm El Sheikh. En ting er de mange charmerende butikker og kaffebarer, hvor I kan prutte om prisen, og kaffen typisk kun koster et par kroner. Derudover er der Oldtown, som byder på lækre restauranter og strandpromenaden ved Naama Bay med lokal egyptisk mad men også et internationalt menukort.

Old Market er en hyggelig bydel i Oldtown. Her sælger de små butikker egyptiske specialiteter, og der er masser af gode restauranter.

Naama Bay er den ene af de mange strande i Sharm El Sheikh og samtidig et turistcentrum for alle besøgende. Her er der moderne shopping muligheder, og flere timer kan nemt gå her.

Rødehavet er i sig selv en seværdighed. Her er et liv, som man ikke finder mange andre steder i verden. Snorkl i et enestående undervandsparadis på verdenskendte dykkersteder som Ras Mohammed nationalpark.

Tag en endagstur til Dahab for at få lidt kontrast til det livlige Sharm El Sheikh. Her ånder fred og idyl – en afslappet stemning, som kan være balsam for sjælen. Rid på kameler her og besøg også det berømte Blue Hole.

Et besøg værd er også Skt. Katharina klostret, der er verdens ældste kloster, som stadig fungerer som kloster den dag i dag og ligger for foden af Mosesbjerget.

Det kan ikke betale sig at leje en bil for at komme ud og se nærmere på områderne omkring Sharm El Sheikh. Det er nemlig mindst lige så billigt og fleksibelt at bestille en taxa. En taxatur på 10 minutter koster ca. 40 kroner.

Når I har prajet en taxa, er der masser af udflugtsmuligheder, som er værd at undersøge og udvælge. Tag på ørkensafari og kamelridning, besøg de egyptiske beduiner, oplev pyramiderne på nært hold, se masser af farvestrålende fisk og koraller med en stedkendt og dygtig guide.

For at deltage på udflugter skal I typisk have et gyldigt visum.  Fra Sharm El Sheikh er der 500 km til Egyptens hovedstad Cairo. Der går busture til hovedstaden, som tager seks timer, ellers er det normalt med en flyvetur. 

Rejser til Sharm El Sheikh fra Hamborg Lufthavn seværdigheder i Sharm El Sheikh.webp

Vejret i Sharm El Sheikh

På en ferie til Egypten er I garanteret sol, tørt klima og lunt badevand - og det gælder stort set hele året rundt. Vinteren strækker sig fra november til april, og derfra tager sommeren over fra maj til og med oktober. 

Om sommeren er gennemsnitstemperaturen over 30 grader, og i juni-august kan temperaturen ryge helt op over de 40 grader. Derfor ligger en sommerferie i Egypten op til afslappende dage ved hav eller pool, hvor det kan være en god idé at søge skygge fra middagssolen. 

Om vinteren ligger gennemsnitstemperaturen på de cirka 26 grader, og de koldeste måneder er januar-februar, hvor temperaturen ligger på 21-22 grader. I tilfælde af køligere nætter anbefales det, at I tager en trøje med til aftenerne. 

Herunder kan I se, hvordan vejret er på feriedestinationen i denne uge. Hvis I vil vide, hvordan temperaturen er på jeres rejsemål, når I skal af sted, kan I se det ved at klikke på linket og indsætte jeres feriedato. 

SHARM EL-SHEIKH WEATHER

 

Kort over Sharm El Sheikh

Video om rejser til Sharm El Sheikh