Rejser til Hurghada med afgang fra Hamborg Lufthavn

Pak kufferten og tag på charterrejse til Hurghada. Hurghada byder på smukke, hvide sandstrande lige ud til Rødehavet, og så langt øjet rækker. Kystlinjen strækker sig ca. 40 km i det egyptiske landskab, og Hurghada er ikke uden grund en af de mest populære feriebyer i Egypten.

Check ud fra den tyske lufthavn og ånd afslappet ud, når du når et feriemål langt fra hverdagens travlhed. I Hurghada er det tid til at komme et gear ned og nyde livet sammen med dem, du holder af. Her skinner solen året rundt, og gæstfriheden fra de lokale er ikke til at overse. Kom bare og vær jer selv i den gamle fiskerby, hvor tiden er sat på pause, og alting alligevel udvikler sig.

Rejsen går til Hurghada

Med afgang fra Hamborg Lufthavn tager det ikke mange timer, før I kan stige ud i det tropiske klima i Egypten. Som dansker er det alt andet lige typisk 20-40% billigere at flyve fra Hamborg, og mulighederne for hotelophold er de samme, uanset hvor I flyver fra. Søg efter den perfekte rejse til Hurghada fra alle tyske rejsebureauer via SkovRejser.dk. Så kan I snart se frem til den næste rejse – med en billig charterrejsebillet i hånden. Indsæt fx. hjem- og udrejse nedenfor og se alle rejser og hoteller til Hurghada.

Rejser til Hurghada med afgang fra Hamborg Lufthavn.webp

Rejser til Hurghada fra Hamborg Lufthavn.webpByen Hurghada - Fiskerby med tre bydele

Oprindeligt var Hurghada en fiskerby, og området er inddelt i tre bydele, som hver især formår at charmere sig ind på de besøgende.  Down Town – eller El Dahar - er den gamle bydel som ligger længst mod nord, hvor den store bazar ligger sammen med den enorme og betagende moské. Her er der livlig aktivitet, og I kan købe alt fra souvenirs til tøj og krydderier ved de mange boder.

Sekalla er den anden bydel, som regnes for at være Hurghadas centrum. Her vibrerer det fra byens bedste natteliv og gode shopping centre. Langs hovedgaden finder I både internationale fastfoodkæder, egyptiske restauranter og diverse butikker. Besøg også marinaen med de mange hyggelige cafeer, hvor stemningen er afslappet og gå en tur langs den charmerende gågade. Lad jer rive med af omgivelserne, der tager jer til steder, I aldrig har set magen før.

Den tredje bydel kaldes New Hurghada – som rigtigt hedder Em Memsha - og ligger længst mod syd. Som navnet antyder, er denne bydel det nyeste og mest moderne område, hvor de nye store hoteller vokser op under en rivende udvikling. Hele Hurghada har de seneste år oplevet en konstant udvikling og flere hoteller, shopping centre – bl.a. Senzo Mall - , restauranter osv. kommer til og bliver en del af byens nerve. 

Rejser til Hurghada fra Hamborg Lufthavn seværdigheder i Hurghada.webpSeværdigheder i Hurghada

Paradisstranden Mahmya er et oplagt udflugtsmål. Området er en del af Giftun Island, og I kan besøge paradisstranden ved at springe ombord på en båd og nyde en kort sejltur fra Hurghada. På Mahmya stranden kan I sole, bade og snorkle direkte fra stranden, og ellers bare tilbringe nogle afslappende timer i smukke omgivelser - nyde at besøge et ægte strandparadis.

I Hurghada finder I moskeer overalt, da 90 procent af Egyptens indbyggere er muslimer. Den største moske i Hurghada hedder El Mina, som er nabo til det lokale fiskemarked i Sekalla. Moskéen bliver af egypterne kaldt "folkets moské". Husk at påklæde jer efter islamiske regler, hvis I vil ind og se moskéen. Her bør man som kvinde dække håret til, samt være iført påklædning, der dækker armene ned til håndleddene og benene ned til anklerne. For mænd bør skuldrene være dækket og påklædningen skal dække benene ned til knæene.

Det lokale frugtmarked i bydelen El Dahar er et besøg værd. Markedet åbner cirka klokken ni om morgenen, og sælgerne bliver ved, indtil mængden af frugt og grøntsager er sluppet op. I vil opleve alt fra den sødlige duft af frugt, fersk kød hængende på kroge og ikke mindst de egyptiske sælgere, der råber fra boderne på arabisk. 

Har I brug for at blive kølet ned og have det sjovt på samme tid, bør I tage en tur i Makadi Water World, som er Egyptens største vandland. Der findes efter sigende 50 familievenlig rutsjebaner og forlystelser, blandt andet kan banerne Turbo Tunnel og Twister få adrenalinen til at pumpe godt rundt i kroppen. Når I skal holde pause fra sol og det vilde tempo i rutsjebanerne kan I finde skygge under palmetræer i laguneområdet. Der findes naturligvis en snackbar, hvor både den lille og store sult kan stilles med alt fra pizza og pasta til is.

Rejser til Hurghada fra Hamborg Lufthavn det egyptiske køkken og meget mere.webpDet egyptiske køkken og meget mere

Basen i det egyptiske køkken er brød, bønner og grøntsager. Hertil serveres der typisk fisk, kylling eller oksekød. Svinekød er stort set ikkeeksisterende, og det samme gælder for alkohol, med mindre de serverer det på de internationale hoteller og restauranter. I stedet kan I sætte tænderne i en kamelbøf med chokoladesauce, som de blandt andet serverer på marinaens restaurant B’s.  

Udover eksotiske madoplevelser er der også et hav af andre aktiviteter og seværdigheder, der er vigtige at have med for at fuldende en ferie i Hurghada. De tusinde år gamle pyramider er absolut et must at besøge. Det gælder også den smukke ørken og Nilens flod. Tag et 1. klasses krydstogt på Nilen, som I sent vil glemme. Her er den mest behagelige og fascinerende måde at opleve Egypten på, og I vil opleve det daglige liv for de lokale indbyggere langs Nilens bredder.

Rejser til Hurghada med afgang fra Hamborg Lufthavn Dyk ned i det krystalklare vand.webpDyk ned i det krystalklare vand

Ud fra kysten i Hurghada skimter I de små øer med paradisiske strande, hvorfra det er ideelt at dykke ned til de smukke koraler. I kan både tage et dykkerkursus og lære at snorkle, så I kan opdage en helt ny og farverig verden under vandets krystalklare overflade. Er I ikke så meget til den direkte kontakt med havets dybde, tager Glasbundsbåden jer tørskoet til et møde med koralrevene. Glasbundsbåden er en halv-ubåd, hvorfra I på sikker afstand kan lade jer betage af det smukke syn, som venter jer.

Tilbage på land er der masser af muligheder for at nyde en kold forfriskning på en af de mange caféer og restauranter. Især kaffehuse er populære i Egypten. Her kan nydes en kaffe, the eller vandpibe med frugttobak på et tæppe i strandkanten.

Hoteller og strande i et væk

I Hurghada er strandene typisk ejet af de mange hoteller. Derfor er der altid gode chancer for at komme til at bo på et hotel med kort afstand til børnevenlige og rene strande. Strandene er veludstyret med solstole, parasoller og håndklædeservice, som bidrager til en helhedsoplevelse af stranden som et fantastisk sted at opholde sig. Både hoteller og strande strækker sig langs kystlinjen, og der er plads nok til alle.

Vandet ved strandene er så blåt og klart, at det er svært at modstå fristelsen for en dukkert. Badevandstemperaturen er i topklasse hele året, da der sjældent er under 30 grader og fuld sol i Egypten. Når I har fået nok af solbadning og de mange vandsportsaktiviteter, der er til rådighed ved stort set alle hoteller, må I nyde aftenstunden med solnedgang fra de romantiske strandpromenader.

Vejret i Hurghada

I Egypten regner det stort set aldrig, og I vil med en ferie til Hurghada være sikre på, at I får sol og varme. Hurghada har fantastiske forhold for den perfekte badeferie. 

Hurghada tilbyder sol og sommer selv i vinterhalvåret, og derfor er det oplagt at rejse fra oktober og frem til april. Statistikkerne viser, at der i de syv måneder kun kommer en nedbørsmængde, som svarer til en enkelt dansk regnvejrsdag. 

I Hurghada er luftfugtigheden lav, og den tørre varme er derfor behagelig. Gennemsnitstemperaturen ligger på 21-30 grader i vinterhalvåret, og om sommeren ligger temperaturerne lokalt på 40-45 grader, fordi Egypten er placeret ved Sahara-ørkenen. 

I vinterperioden ligger vandtemperaturen i Det Røde Hav på 21-26 grader. 

Herunder kan I se, hvordan vejret er på feriedestinationen i denne uge. Hvis I vil vide, hvordan temperaturen er på jeres rejsemål, når I skal af sted, kan I se det ved at klikke på linket og indsætte jeres feriedato. 

HURGHADA WEATHER

Video om Hurghada, Egypten