Rejser til El Gouna, Egypten

Velkommen til den luksuriøse ferieby El Gouna. Byen som blev grundlagt med det ene formål for øje at være det mest perfekte ferieparadis i verden. El Gouna har en udsøgt placering mellem dramatiske bjerge, den overvældende ørken og det turkisblå Røde Hav.

Rejser til El Gouna Egypten  .webp

 

Søg efter rejser i El Gouna

Vi har gjort det nemt for jer og samlet alle de tyske rejsebureauers bedste udvalg af rejser til El Gouna. Find simpelt og hurtigt jeres perfekte rejse til ferieparadiset ved fx. bare at indtaste hjem- og udrejse nedenfor, også vil alle rejser og hoteller til El Gouna komme frem.

 

Byen El Gouna

El Gouna er omgivet af et smukt naturområde og er samtidig en moderne ferieby, hvor en enestående arkitektur skyder op bygning efter bygning. Gå en tur ned ad den charmerende marina, hvor kæmpe luksuriøse yachts ligger til kaj. El Gouna er det foretrukne rejsemål for alverdens rige turister.

Det regner stort set aldrig i den egyptiske by, og solens stråler varmer byen op til en temperatur, der normalt kommer op på 40 grader i sommerperioden. Det kan virke varmt for nogle, men for byens ca. 15.000 indbyggere er det helt normalt og kærkomment. Indbyggerne i El Gouna er nemlig typisk kreative mennesker i en eller anden forstand, der glædes ved det varme, tørre vejr i deres erhverv. Her bor entreprenører, kunstnere, miljøaktivister, sportsudøvere og velhavende familier. De kreative personligheder smitter af på byens atmosfære, og når I kommer til byen, vil I hurtigt føle jer velkommen og inspireret til at nyde livet fuldt ud.

Den grønne og velhavende by er en sand ferieperle, hvis I er til luksus, velvære, afslapning og en fyrstelig tilværelse i jeres sommerferie.  

 

Hotellerne i El Gouna

I El Gouna ligger der omkring 15 store hoteller, der alle er i verdensklasse, når det gælder service, aktiviteter og vedligeholdelse. Alle hoteller har modtaget Green Globe Award, som er uddelt af Green Globe International, der belønner miljøvenlige og socialt ansvarlige turistområder. Disse præmier taler sit eget tydelige sprog for den gængse standard på byens hoteller.

Mange er hotellerne i El Gouna ligger placeret på deres egen lille ø, hvilket gør opholdet en tand mere eventyrligt. Fra øerne kan hotelgæsterne bade i deres egne blå laguner, hvor vandet er lunt og indbydende til en svalende dukkert. Desuden er der til de fleste hoteller egen pool og et udbud af sportsaktiviteter, når I har brug for at bruge lidt energi efter opladning i solen.

På hotellerne er der typisk diskoteker og natklubber, som er tiltænkt gæsterne, dog er nattelivet meget roligt i El Gouna.

 

Strandene i El Gouna

10 kilometer strand er, hvad der møde jer, når I ankommer til El Gouna. Som noget unikt og oplagt til en ferieby som El Gouna er strandende kunstigt anlagte. Det vil sige, at lige meget hvilket hotel i indlogerer jer på, er der en strand med hvidt sand, klart vand, lavvande og grønne oaser. I vil ikke finde kystnære koraller, som der findes ved bl.a. Hurghada og Sharm El Sheikh.

I vandet kan I snorkle og dykke, prøve at windsurfe og spotte smukke, farverige fisk. Ud fra stranden er der lange badebroer, hvor I kan dykke direkte ned i dybere vand for enden af broen.

 

Maden i El Gouna

Som noget helt specielt har hotellerne og restauranterne er særaftale, der kommer jer som hotelgæster til gode. Dine Around Programme er navnet på aftalen, der giver jer adgang til at spise på mere end 100 forskellige restauranter i byen til attraktive priser. Menukortene byder på alt lige fra de klassiske, internationale retter til udsøgte anretninger af høj gastronomi. Desuden er der et bredt og godt udvalg af caféer og kaffeshops, hvor I kan nyde en siesta. På kaffebarerne serverer de god the og kaffe. Kaffen er stærk og er ofte lidt grumset i bunden. Til jeres drikke kan I ryge på en af de populære vandpiber, hvor der er et væld af smagsvariationer.

I kan naturligvis vælge mellem et hotel med halvpension eller All-inclusive – det er helt op til jer.

 

Udflugtsmuligheder fra El Gouna

Tag på bådtur med snorkling, dykkertur med en professionel guide, ørkensafari i de vilde sandvidder eller kamelridning og rid forbi en beduinlejr, der tager venligt imod jer. Tag en længere tur til Luxor, som er en by bestående af gamle, fascinerende templer, og hvor også Kongernes Dal ligger med de hellige grave for de betydningsfulde faraoer. Har I lyst til at opleve det smukke koralrev, kan I også komme med på bådtur et stykke ud på Rødehavet. Dyk også med havskildpadder, få en byrundtur i Hurghada, spot delfiner i deres rette element og bare nyd livet, som resten af turisterne og indbyggerne gør det i El Gouna.

Har I lyst til en længere udflugt, ligger Egyptens hovedstad Cairo ca. 500 km væk. Her kan I se de storslåede og verdensberømte pyramider, og få et indblik i Egyptens forhistoriske storhedstid.