Rejser til Varna med afgang fra Hamborg Lufthavn 

Når I rejser til Varna, vil I blive mødt af den 3. største by i Bulgarien, som er østkystens hovedstad. Varna ligger lige i midten på den bulgarske østkyst, hvilket også er grunden til de fleste fly fra Hamborg Lufthavn lander i Varna. 
Varna har cirka et indbyggertal på 350.000. Byen har eksisteret i mange år. Romerne har sat deres præg på Varna, hvilket også kommer til syne, når man slentrer igennem Varnas bymidte. Den romerske arkitektur kan for eksempel opleves ved en gåtur igennem ruinerne fra de gamle Romerske badeanstalter, som plejede at være et mødested for byens borgere.
Udover gammel kultur, så byder Varna også på lækre og rolige sandstrande, som er egnet til familier, så hele familien kan tøffe sikkert rundt i vandkanten.
Langs promenaden og i byens centrum er der et hav af restauranter og cafeer, som man kan prøve af, når man skal lidt væk fra solens varme stråler. Der findes både internationale og nationale restauranter, så der er lidt til enhver smag.
Varna er en by, som har lidt af det hele. Den tager god hånd om hele familien!    

Charterrejse til Varna Bulgarien.webp

Søg på rejser til Varna nedenfor

Mærker du også rejselysten? Vil du også gerne besøge Varna? Så kan du søge efter en rejse fra Hamborg Lufthavn, der passer dine behov og rejsedatoer, i vores søgemaskine nedenfor:

 

Varnas lækre strande 

Varna ligger ved Bulgariens østkyst, lige ud til Sortehavet. Hvis du drømmer om hvide strande, tyrkisblåt hav og at kunne sidde ude en sommeraften og nyde solnedgangen, så er Varna det perfekte sted! Strandene er lange, brede og børnevenlige. Der er masser af strandliv. Både restauranter, barer og cafeer i massevis. Der er masser af aktivitet langs strandene, der giver børn og voksne mulighed for at nyde hinandens samvær ved deltagelse hver dag. Der kan for eksempel spilles beach volley, sejle med bananbåd og paddleboards. Det er kun fantasien, som sætter grænser. 

Top attraktioner i Varna for hele famlien

Varna er en perle i sig selv. Byen tilbyder alt, hvad hjertet begærer, når man er på ferie. Man kan både få mættet sit kulturelle, natur- og afslapningsbehov på én gang ligemeget om man er barn eller voksen, da det hele er placeret centralt. 

  • The Sea Garden, hvilket er Varnas største og smukkest park fyldt med blomster, amfiteater, akvarium, legeplads, lille zoo, planetarium og en kanal man kan ro i
  • Delfinariet 
  • Shopping i centrum og besøg de store shopping centre lidt udenfor byen 
  • Ruiner fra romerske bade fra antikken 
  • Kathedralen st. uspenic Bogorodichno, hvilket siges at være Varnas smukkest monument, som bør opleves oplyst i aftentimerne  

VARNA WEATHER

 

Kort over Varna

 

Video fra 2017, Varna set fra en drone