Rejser til Bulgarien med afgang fra Hamborg Lufthavn

Læs her om rejser til Bulgarien fra Hamborg Lufthavn. Bulgarien er et land, som ligger i den sydlige del af Europa på Balkan-halvøen. Det grænser op til Sortehavet i øst, Makedonien og Serbien i vest, Tyrkiet og Grækenland i syd og Rumænien i nord. Bulgarien har et areal på 110.994 km², hvori indbyggertallet ligger på cirka 7,4 millioner.    
Bulgarien kan leve op til de fleste rejsendes krav - lige meget om man er til kilometre lange sandstrande, lokal kultur, natur eller shopping. Det hav af muligheder, Bulgarien tilbyder, er med til at gøre Bulgarien til en oplagt rejsedestination for hele familien. 
Selv hvis man søger en charterrejse med en lækker sommer varme, så vil Bulgarien også være et godt bud, da temperaturene ligger oppe på omkring de 25-30 grader i sommermånederne med en havtemperatur på omkring 21-27 grader. 

Charterrejser til Bulgarien fra Hamborg Lufthavn strand.webp

Søg efter rejser til Bulgarien

Vi har samlet alle de tyske rejsebureauers charterrejser til den populære feriedestination Bulgarien fra Hamborg Lufthavn. Søg på vores portal nedenfor, og find de bedste tilbud til Bulgarien fra Hamborg Lufthavn, som passer bedst til dig.  

BULGARIEN WEATHER

 

Top rejsemål i Bulgarien

Charterrejserne til Bulgarien fra Hamborg Lufthavn foregår langs Bulgariens østkyst, hvor de rejsende oftest befinder sig i byerne Albena, Golden Sands, Varna, Sunny Beach og Burgas, da alle byerne ligger ud til Sortehavet, hvilket giver rig mulighed for at nyde de kilometre lange sandstrande. 

Top attraktioner for hele familien i Bulgarien

Bulgarien er et land med gammel forhistorie, som turister kan vælge at gå på jagt i. Man kan også udforske den grønne natur, som Bulgarien besidder. Ellers er den bulgarske østkyst et besøg værd, da man vil blive mødt af kilometre lange sandstrande og tyrkisblåt hav. Der er noget for hele familien at tage sig til. 

Man kan for eksempel besøge:  

 • Vandlandet Acropolis Golden Sands 
 • Forlystelsesparken Amusement park Sunny Beach
 • Scubadykning i Goldens Sands
 • Golden Sands, én af Europas bedste strande
 • Seagarden i Varna, hvilket er en smuk park fyldt med blomster, akvarium, legeplads, amfiteater og meget mere
 

Fakta om rejser til Bulgarien fra Hamborg Lufthavn 

 • Tidsforskel: Bulgarien er 1 time foran Danmark (GMT +02:00). Bulgarien har sommer-og vintertid. 
 • Hovedstad: Sofia. 
 • Sprog: Bulgarsk, men engelsk er ved at blive mere udbredt.  
 • Største religion: Kristendom.
 • Valuta: Bulgarske leva. 1 leva svarer til 3,8 danske kroner. Medbring dog internationale kreditkort. 
 • Pas og visum: visumfri i 90 dage så længe passet er gyldigt 3 måneder udover opholdet. Tjek eventuelt udenrigsministriets hjemmeside for yderligere information. 
 • Elektricitet: Der benyttes 220V i Bulgarien og samme type stik som i Danmark. 
 • Drikkepenge: Det er en kutyme at give nogle euro efter endt service. 
 • Nødhjælp: Ring 166 for politi, 150 for ambulance og 160 for brandvæsenet. 
 • Sundhedsmæssige forholdsregler: Vaccine anbefales ved indrejse til Bulgarien. Yderligere information kan findes på statens serum instituts hjemmeside. Vand anbefales at drikke fra flaske.
 • Aldersgrænse for indtagning af alkohol: 18 år gammel. 

Video

Herunder kan I få et indblik af hvilken smuk og uimodståelig perle Bulgarien er. 

Kort over Bulgarien

 

bulgarien.png  Luna (Golden Sands) ****
Hotellet, som er børnevenligt og egnet til “all inclusive”, ligger langs strandpromenaden, ca 500 meter fra byens centrum hvor der findes  talrige restauranter, barer og butikker. Hotellet har 271 værelser fordelt på 7 etager samt reception med pengeskab og internet, to restauranter, bar og en butik. Udendørsområdet består af en swimmingpool med integreret børnebassin, poolbar og solterrasse.
 

   Book din ferie til Bulgarien

 

bulgarien_2.png  Chaika Beach (Sunny Beach) ***
Hotellet har to swimmingpools,en solterrasse og rummer reception med internet, bar, butik, restaurant med terrasse. Hotellet har havudsigt og ligger lige ved stranden. Derudover tilbyder hotellet massage, jacuzzi, frisør, billard, bordtennis, cykeludlejning, dykning, bådudlejning, fitness center, surfing og tennisbane.
 

   Book din ferie til Bulgarien