Rejser til Albena med afgang fra Hamborg Lufthavn

Bulgarien er blevet en turistattraktion for mange europæer, da Bulgarien er til at komme til for penge og man samtidigt vil få en drømmeferie ud af det. Lige meget hvad man søger - om det er lange sandstrande, natur eller kulturelle oplevelser. Byen Albena, som ligger 29 km nord for Varna, er en smuk lille by, som mange turister beundrer, da den er familievenlig. 

beach-74755_1920.jpg

Søg på rejser til Albena 

Søg på alle de tyske rejsebureauers rejser til Albena. Find dem allesammen i Skov Rejsers rejseportal - det er et nemt og effektivt værktøj, der viser dig den billigste pris ud fra dine rejsekriterier til dine rejser til Albena fra Hamborg Lufthavn. Prøv det nedenstående søgefelt. God søgelyst.

 

 

Stranden i Albena

Albena tilbyder dens gæster en 6 km lang sandstrand, som tager god hånd om hele familien. Selv de mindste kan tøffe fredeligt rundt i vandkanten. Havet er varmt og krystalklart med en temperatur imellem 21-27 grader i sommermånederne. 
På stranden tilbydes der fx volleyball og vandaktiviteter såsom dykning, surfing, bananbåd og windsurfing, så der er aktiviteter for dem, som trænger til at der skal ske lidt på ferien.
Hotellerne, som de tyske rejsebureauer har til rådighed, har forskellige aktiviteter, som man kan benytte sig af, så tjek ud det specifikke hotel, som I er interesseret i. 

Seværdigheder i Albena 

Albena er som sagt en lille by med en hyggelig og rolig stemning.
Byens vandland, Aquapark Aquamania, er et besøg værd for en hele børnefamilien. Børnene kan udforske de mange vandrutsjebaner, mens forældrene kan slappe af på liggestolene.  
Albena er omringet af smukke naturomgivelser, som kan besøges og udforskes af hele familien.

I Albena findes der lokale butikker og restauranter med autentisk bulgarsk stemning, som byder deres besøgende en varm velkomst. Det er et besøg værd, da man får at mærke den lokale stemning. Hvis man er interesseret i international shopping, bør Sofia, Bulgariens hovedstad, besøges. 

ALBENA WEATHER

Kort over Albena