Rejser til Golden Sands med afgang fra Hamborg Lufthavn

Golden Sands er det største område med resorts på den bulgarske østkyst ved sortehavet, som ligger cirka 19 km nord for Varna. Golden Sands byder velkommen til mange tilflyvevende turister fra Hamborg Lufthavn hver dag. 
Golden Sands er en blevet en turistattraktion med årene, da mange europæere har fået øjnene op for hvilken perle Golden Sands er.
Når man befinder sig i Golden Sands, vil man opleve, at man er i centrum af alting. Der er et hav af forskellige hoteller med diverse faciliteter, som kan benyttes på stranden eller på selve hotellerne, der er masser af restauranter og barer, som kan tiltrække i aftentimerne, shopping i rækkevis og forlystelsesparker til hele familien. Selv hvis man er mere interesseret i natur, kan man få sine lyster stillet, da Golden Sands har en stor nationalpark i baghaven, der er 13,2 km i omkreds. Mon ikke man kan få en dag til at gå der? Dog sidst men ikke mindst, så skal man ikke undervurdere Sorte havets strande langs den bulgarske østkyst. Sandet består af de fineste små sandkorn og havet er krystalblåt ligesom man ser på et postkort - Hvem kan ikke tiltrækkes af det? 

Charterrejser til Golden Sands Bulgarien.webp

Søg på rejser til Golden Sands nedenfor

Vi har samlet samtlige af de tyske rejsebureauers rejser til Golden Sands på vores brugervenlige hjemmeside. Husk at se heliview videoerne af hotellerne og kysten. God søgelyst!

Stranden ved Golden Sands 

Når folk rejser til Golden Sands fra Hamborg Lufthavn, så bliver de mødt af en bred og lang sandkornet strand med lækkert krystalklart vand. Havet i Golden Sands er ikke lige så stille og børnevenligt, som det er i Albena, en lille by nord for Golden Sands. Men det er en stor og lækker strand, hvor der er meget aktivitet dagen lang. Man kan prøve mange af hotellernes vandaktiviteter eller konkurrere mod sin familie eller venner i en omgang beach volley. Efter at have brugt timer på stranden, er der et hav af restauranter og cafeer, som man kan vælge at besøge til frokost eller til en forfriskende drink. Lyder det ikke fristende? Golden Sands og dens omgivelser kan opfylde de fleste turisters drøm om en lækker charterrejse væk fra hverdagens stress og jag. 

Aktiviter i Golden Sands for hele familien

Når man besøger Golden Sands, er der mange ting, man kan tage sig til. Ligemeget om man vil have fuldfart fremad eller vil tage dagen stille og roligt.

Man kan for eksempel:

  • Shopping langs promenaden og i byens centrum
  • Vandlandet Aquapolis 
  • Dykketur  
  • Tage en tur til Varna, Bulgariens 3. største by, som ligger 25 minutters kørsel væk
  • Opleve Golden Sands naturpark og deres varmekilder  

Kort over Golden Sands