Rejser til Sunny Beach med afgang fra Hamborg Lufthavn

Sunny Beach er kendt i mange menneskers øjne som en festdestination for unge mennesker, men Sunny Beach er faktisk meget mere end det! 
Det er én af de mest velkendte byer på den bulgarske østkyst ved Sorte havet, som tiltrækker mennesker, der ønsker en billig charterferie med høje standarder. Sunny Beach kan tilbyde dig sol, krystalklart vand og strand i massevis samt en positiv og frisk atmosfære, hvor der er aktiviteter hele døgnet rundt, hvilket gør, at  der er noget for enhver smag, ligemeget om du er barn eller voksen.  
Charterrejser til Sunny Beach Bulgarien.webp

Søg på rejser til Sunny Beach nedenfor

Har du lyst til at se de tyske rejsebureauers rejser til Sunny Beach, så klik på nedenstående grønne knap og se samtlige af de billige rejser til Sunny Beach, så du kan komme ét klik tættere på din charterrejse fra Hamborg Lufthavn.

 

Stranden i Sunny Beach

Folk, som rejser til Sunny Beach fra Hamborg Lufthavn, bliver mødt af en 6 km lang sandstrand og krystalblåt hav. Stranden er centrummet i Sunny Beach. Restauranter, cafeer og barer findes der langs promenaden. Både nationale og internationale, så der er lidt for enhver smag. 
På stranden findes der aktiviteter for hele familien. Man kan tage en omgang beach volley, prøve jetski, bananbåd, vandcykler og rutsjebaner. Det er kun fantasien, som sætter grænser. 

Top attraktioner for hele familien i Sunny Beach

Hvis man ønsker, der skal ske noget andet end at ligge på stranden hver dag, så er Sunny Beach en destination for hele familien. Byen tilbyder aktiviteter i massevis samt restauranter og cafeer. 
Hvis man ønsker at opleve mere kultur, kan man besøge Varna, som er Bulgarien 3. største by, der ligger 90 minutters kørsel nord for Sunny Beach. 

I Sunny Beach kan man for eksempel opleve:

  • Forlystelsesparken Sunny Beach Luna Park
  • Køre gokart, som også er målrettet alle målgrupper. Både børn og voksne 
  • Vandlandet Aqua Paradise 
  • Pirate cruise, ta' på sejltur med piratterne  
  • Khan's Tent er en restauant designet som et stort bulgarsk telt, der byder på spændende underholdningsshows efter delikate madoplevelser 

SUNNY BEACH WEATHER

 

Kort over Sunny Beach