Derfor skal du rejse til Marokko:  7 gode grunde

Kære læsere...

Her får I 7 gode grunde til, at jeres næste rejse skal gå til Marokko.

Ørken i Marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

Vi anbefaler...

Vi anbefaler et smut forbi en anden verden. Marokko er rejsemålet fra Hamborg Lufthavn, hvis I gerne vil opleve en anden kultur samtidig med en dejlig Billig Rejse. Du og din familie får her 7 grunde til at vælge Marokko.

Marokko ligger i den nordlige del af Afrika, lige på den anden side af Spanien. Hovedstaden i Marokko, er Rabat. Derudover er det officielle sprog arabisk, men I vil også have mulighed for at høre berbisk, spansk og fransk. Men dette er ikke hvad vi skal ”tale” om. Marokko har en hel del at byde jer på. Du og din familie har mulighed for at opleve grønne skove nær bjergkæderne, deres utællelige oliventræer og frodige appelsinplantager. I Marokko er der rigtig mange interessante seværdigheder, uanset om man har smag for det historiske og kulturelle eller for det moderne i landet. 

Her får I 7 grunde til at besøge rejsedestinationen Marokko:

 

1. En anden kultur

Hvis I tager en tur til Marrakesh, vil I sandsynligvis opleve et kulturchok, som kræver en lille tilvænning, dette er for eksempel i form af marokkanernes skikke og normer, som sammenlignet de danske normer er mere konservative. Men se endelig bort fra dette. Efter I har vænnet jer til det, vil I stadig være solgte da det er helt anderledes på en rigtig charmerende og behagelig måde. Du og din familie vil opleve en form for tidsrejse, da det er mændene der forsørger kvinderne i Marokko som i gamle dages Danmark, her kan I  se æsler stadig bruges i arbejde. I vil også kunne opleve de mange komplekse gader og de meget farverige mønstre som bare er lig med Marokko. Derudover er befolkningen i Marokko meget indbydende, de er nysgerrige, gæstfrie og ikke mindst rigtig søde, hvilket I også vil opleve på jeres hotel.

blå gade i marrakech marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

2. Magiske markeder

På deres markeder eller ”bazarer” vil I se tæpper, krukker, lerfade, tørklader, krydderier i massevis og meget mere. Det hele er der, men vi anbefaler at I får ”pruttet prisen” langt ned. Markederne er dér hvor alle fra landsbyerne og byen samles og mærker deres forening, der bliver solgt en masse afgrøder, samt købt en masse nye igen så der kan lades op til den kommende uge. På Jemaa el-Fnaa markedet er stemningen helt anderledes på en rigtig interessant måde, I vil opleve en følelse af være en del af marokkanernes byliv, deres kultur og være en del af, hvordan folket gør deres daglige indkøb og handler i forhold til os danskere herhjemme. Alt hvad I vil have brug for, har I mulighed for at købe her, alt er samlet under ét tag. Efter en lang dag på udflugt, er der ikke noget bedre end at komme hjem til afslapning på hotellet. Så tøv endelig ikke med, at booke jeres marokkanske Charterrejse.

marrakech marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

3. 1001 nats eventyr

Marokko giver jer følelsen af 1001 nats eventyr ved deres små hyggelige riads. Riads er et overnatningssted, som er udsmykket med flotte mønstre i fine omgivelser med en lille have i midten. I vil her få en helt autentisk følelse. Derudover vil I opleve en helt anden stemning med fyldte markeder, forskellige dufte af spændende krydderier, duften af mynte te, gryderetter og I vil også se farverigt tøj. Der er hennamalere, slangetæmmere og mavedansere. I vil også opleve flotte moskéer med en udsøgt arkitektur og mange paladser fra de gamle tider, det er ligesom i eventyrene, hvor man bliver helt fortryllet.

markede i marrakech marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

4. Maden

Når I får tilkøbt All Inclusive på jeres ferie til Marokko, vil der være rig mulighed for at nyde lækre marokkanske retter. Deres køkken kan bestå af deres velkendte ”tagine”, som kan indeholde kød, fisk og grøntsager eller andet. Andre retter kan være couscous, pastilla eller harissa. I vil smage en masse former for krydderier, som gør smagsløgene helt høje efter mere. Deres madretter er blandt andet præget af det andalusiske, arabiske, berbiske og franske køkken. I har derfor den bedste mulighed for at tilfredsstille jeres maver på jeres Billige Rejse med mad fra forskellige steder.

markede i marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

5. Te-ceremonier

Men udover alt det førnævnte må I endelig ikke glemme at opleve Marokkos te-ceremonier. Det er noget helt andet. Her vil I høre musik der er skruet helt op, der vil være masser af sukker I jeres te og helt generelt vil I få en hyggelig oplevelse og med en rigtig god stemning.

te i marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

6. Naturen

Marokko byder på mere end bare kulturen, markederne, fortryllelse og maden. Naturen i Marokko er noget helt andet. Landskaberne kan gå fra den flotte grønne og frodige farve til ørkenmæssige farver. I vil opleve deres natur som værende meget varierende. I vil se alt fra snedækkede bjergtoppe til frodige dale. Det er smukkere end hvad du og din familie drømmer om. For eksempel, hvis I vælger at tage en tur forbi ørkenen og mærke det orange-gule bløde sand, skal I helt klart forsøge at se solopgangen eller solnedgangen henover de mange sandbjerge, det er helt utroligt smukt.

ørken i Marokko 2 charterrejse fra hamborg.webp

 

7. Et land med muligheder

Marokko er det land, som inkluderer alt fra historie, natur, kultur, storby og strand. Så hvis I elsker rejser, hvor oplevelserne er blandede og I samtidig har mulighed for at komme hjem på hotellet og slappe af ved poolen. Så syntes Skov Rejser, at I skal åbne dørene til landet med muligheder og booke jeres  Charterrejse.

mosque i marokko charterrejse fra hamborg.webp

 

Så hvis I er til lækker mad og et land med mange muligheder, så skal I ikke vente til sidste øjeblik med at booke rejsen. Book derimod i god tid, så hele familien eller alle vennerne kan have noget at glæde sig til.

Læs eventuelt mere om andre destinationer her.

 

8. Er du klar til at bestille din rejse til Marokko?

Se mulighederne, søg inspiration & få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet tilbud fra over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular:
 

 

9. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse