SkovRejser.dk

Som en af Danmarks førende formidlere af billige charterejser via tyske rejsebureauer er SkovRejser.dk dit helt naturlige valg af rejseformidler, når du ønsker at flyve fra lufthavnene i Hamborg, Rostock, Lübeck og Berlin. SkovRejser.dk er specialisten, som gør det nemt og bekvemt for dig at finde den helt rigtige rejse. Vi har et tæt samarbejde med mere end 80 tyske rejsebureauer - så er du fleksibel, er der aldrig udsolgt.

Brugervenlig oplevelse

Vi har en super brugervenlig bookingside, hvor det er hurtigt og nemt at søge på afgange til netop din destination. Og kan du ikke forstå tysk, er det ikke noget problem, for SkovRejser.dk tilbyder altid support på dansk - det er bare en af dine fordele ved at booke en rejse gennem SkovRejser.dk.

Billige rejser

De danske rejsebureauer har prisstigninger i industriferien - det har SkovRejser.dk ikke. For vores primære kundegruppe, børnefamilierne, har det den helt store fordel, at det ikke længere er nødvendigt at tage børnene ud af skolen, for at hele familien kan komme billigt på ferie.

Er du fleksibel?

SkovRejser.dk bryder med alle de gængse regler om, at ferien skal være i hele uger og vare fx fra torsdag til torsdag. Hos os er det muligt at være væk i nøjagtigt det antal dage, du ønsker. Det vil sige, du kan rejse ud en mandag i en uge og hjem igen onsdag i ugen efter, hvis det passer dig bedst.