TEAM Skov Rejser

Skov Rejser blev etableret i 2011 af Henrik Skov, en ung iværksætter med energi og mod på livet. Skov Rejser udviklede sig hastigt og sendte mange danskere på charterrejser. Henrik ville dog gerne have hjemmesiden til at være helt dansk og brugervenlig og havde brug for yderligere kapital. Derudover var det også ensomt at sidde med det hele selv. Han kunne så vælge at "spare op" i et par år og selv lave investeringen eller få en investor samt partner med. Han valgte det sidstnævnte.

Efter en stor avisartikel i Fyens Stiftstidende i 2013 blev Henrik kontaktet af en del investorer - heriblandt Carsten. Henrik sagde først "nej tak" til Carsten, da han allerede var i dialog med en anden investor/partner. Carsten gav dog ikke så nemt op og tilbød Henrik en frokost. Det var egentlig meningen, at de kun skulle holde mødet i en times tid, men mødet endte med at vare i seks timer. Sammen med et team af programmører blev en helt ny og brugervenlig hjemmeside lancheret i 2014. De var meget stolte af resultatet. 

Siden har de arbejdet hård på at optimere på siden og på at skabe Danmarks bedste kundesupport. I december 2018 blev Carsten købt ud af firmaet. Det var hele tiden visionen at lave et exit for Carsten. Henrik holder fanen højt og vil tage virksomheden til et endnu højere niveau. Målet inden 2023, er: 

- at man kan booke grupperejser direkte på siden. 

- at alle rejser er Co2 neutrale. 

- at man kan anmelde rejsebureauerne efter endt rejse sådan at andre kan se anmeldelserne inden de køber. 

 

 

Hvem er Henrik Skov

 

Henrik-Skov-web-120x80_2019.gif

Jeg har oplevet 35 somre, og bor sammen med min hustru, Claudia. Vi bor i Odense og har en labrador (Maggie) og en søn (William).  

Jeg er uddannet Cand. Merc i International Virksomhedsudvikling. 

Før jeg startede Skov Rejser op i 2011, havde jeg to andre firmaer, Nicepack.dk, der solgte Vinemballage, samt Dansk Miljøemballage, som solgte miljøvenligt standardemballage. Jeg har en bachelor i Entreprenørskab og Innovation og kandidatgrad i International Virksomhedsudvikling. Jeg etablerede Skov Rejser, da jeg har en forkærlighed for rejser. Det er en dejlig branche at være i. Derudover har jeg en vision om, at udbyde Co2 neutrale rejser. Vi ønsker at være med til at skabe en bæredygtig balance. 

Mange charterrejser er gået til kendte destinationer i sydeuropa og i nordafrika, men også Filipinerne og Gambia. Rejser giver fantastiske minder og livsglæde.

Hvem er Christine Hansen 

Supportmedarbejder

Jeg hedder Christine, jeg kommer oprindeligt fra Haderslev området men bor nu i Årslev. Jeg studerer ved siden af Skov Rejser en kandidat i international turisme og fritidsmanagement. 

Jeg er opvokset med rejser og har ud over den årlige skiferie, som typisk er gået til Norge eller Sverige (enkelte gange Canada eller Østrig),  har besøgt mange af verdens skønne områder. 
I mit sabatår tog jeg med kæresten til New Zealand i lige knap 7 måneder hvor vi gjorde alt lige fra at arbejde for kost & logi, reel løn, udforskede landet via tour bus og selvstændigt i bil. Der ud over har jeg været på et par rideferier i Bulgarien og på Island. Der er noget særligt ved at se et land på hesteryg, selvom man ikke er et kæmpe hestemenneske. 

Jeg har altid fundet det meget interessant at rejse og møde andre kulture. I min bog, har man først set verden når man har set den gennem de lokales øjne.  

Hvem er Benjamin Lyberth 

Marketing ansvarlig

 

Mit navn er Benjamin, jeg er 23 år og bosat i Odense. Jeg studerer på nuværende tidspunkt til markedsføringsøkonom på University College Lillebælt. 

Jeg har igennem hele min opvækst rejst nærmest hele Europa tyndt sammen med mine forældre, som har arbejdet i CPH lufthavn, hvorfra jeg har fået en stor interesse for fly og flyrejser. 
Min hiditil mest interessante rejse var et tre-ugers ophold til Litauen, hvor jeg boede en uge hos en værtsfamilie, og derefter 2 uger i en lejr med unge fra 15 forskellige lande.

De unikke oplevelser som jeg har fået ved at rejse ud i den store vide verden har været uvurderlige og har været med til at give mig mange af de værdier jeg besidder i dag. 

Min fremtid kommer også til bestå af mange flere rejser, da det for mig at rejse er at leve.