TEAM Skov Rejser

Skov Rejser blev etableret i 2011 af Henrik Skov, en ung iværksætter med energi og mod på livet. Skov Rejser udviklede sig hastigt og sendte mange danskere på charterrejser. Henrik ville dog gerne have hjemmesiden til at være helt dansk og brugervenlig og havde brug for yderligere kapital. Derudover var det også ensomt at sidde med det hele selv. Han kunne så vælge at "spare op" i et par år og selv lave investeringen eller få en investor samt partner med. Han valgte det sidstnævnte.

Efter en stor avisartikel i Fyens Stiftstidende i 2013 blev Henrik kontaktet af en del investorer - heriblandt Carsten. Henrik sagde først "nej tak" til Carsten, da han allerede var i dialog med en anden investor/partner. Carsten gav dog ikke så nemt op og tilbød Henrik en frokost. Det var egentlig meningen, at de kun skulle holde mødet i en times tid, men mødet endte med at vare i seks timer. Foruden kapitalen tilførte Carsten et imponerende CV og har haft succes med alt, hvad han har satset på forretningsmæssigt.

Kemien var god og Carsten og Henrik blev efter nogen tid helt enige om strategien. De havde tilmed samme holdninger og værdier. De vil begge gøre alt for at sikre vores kunder en god rejseoplevelse - fra Hamborg og ud i hele verden. De har arbejdet intenst på at etablere en ny hjemme- og bookingside, som blev lanceret i december 2013. De er meget stolte af resultatet. Målet er, at den skal være indbydende, let at finde rundt i og skabe tryghed hos de mange besøgende.

 

Hvem er Henrik Skov

 

Henrik-Skov-206x308_om_os.gif

Jeg har oplevet 32 somre, og bor sammen med min hustru, Claudia. Vi bor i Odense og har en labrador (Maggie) og en søn (William).  

Før jeg startede Skov Rejser op i 2011, havde jeg to andre firmaer, Nicepack.dk, der solgte Vinemballage, samt Dansk Miljøemballage, som solgte miljøvenligt standardemballage. Jeg har en bachelor i Entreprenørskab og Innovation og kandidatgrad i International Virksomhedsudvikling.

Jeg etablerede Skov Rejser, da jeg har en forkærlighed for rejser. Det er en dejlig branche at være i. Derudover har jeg en vision om, at udbyde Co2 neutrale rejser. Vi ønsker at være med til at skabe en bæredygtig balance. 

Mange charterrejser er gået til kendte destinationer i sydeuropa og i nordafrika, men også Filipinerne og Gambia. Rejser giver fantastiske minder og livsglæde.

Hvem er Carsten Aaby

Carsten-Aaby_web.gif

Jeg er efterhånden blevet 58 år. Gift med Laila Roesen og sammen har vi 2 børn der for længst er fløjet fra reden og igang med job og uddannelse. Oprindeligt bankuddannet, men fandt hurtig ud af, at jeg skulle have mere luft under vingerne. Siden har jeg og familien været bosat både i München og i London, hvor jeg arbejdede som direktør for en større dansk industrivirksomhed. Jeg har ligeledes været adm. direktør for BROEN A/S i Assens, men i 2006 valgte jeg at blive selvstændig og købte en mellemstor servicevirksomhed, som jeg i dag stadig er medejer af, men fungerer mest som arbejdende bestyrelsesformand.  Desuden indehaver af konsulentvirksomheden Aaby Advice aps hvor jeg arbejder med bestyrelsesarbejde. 

I oktober 2013 blev jeg partner i Skov Rejser, og her bruger jeg mange af mine vågne timer.  Jeg finder det yderst interessant at være med til at skabe et godt fundament for Skov Rejser og vi arbejder konstant på at gøre vores hjemmeside mere overskuelig og give kunderne bedre og bedre informationer så de føler sig trygge og kan glæde sig til ferien uden bekymringer. 

I min fritid cykler jeg Mountain Bike, går til spinning og spiller lidt fodbold. Rejserne med familien går ofte til Grækenland, hvor vi nyder den store gæstfrihed.