TEAM Skov Rejser

Skov Rejser blev etableret i 2011 af Henrik Skov, en ung iværksætter med energi og mod på livet. Skov Rejser udviklede sig hastigt og sendte mange danskere på charterrejser. Henrik ville dog gerne have hjemmesiden til at være helt dansk og brugervenlig og havde brug for yderligere kapital. Derudover var det også ensomt at sidde med det hele selv. Han kunne så vælge at "spare op" i et par år og selv lave investeringen eller få en investor samt partner med. Han valgte det sidstnævnte.

Efter en stor avisartikel i Fyens Stiftstidende i 2013 blev Henrik kontaktet af en del investorer - heriblandt Carsten. Henrik sagde først "nej tak" til Carsten, da han allerede var i dialog med en anden investor/partner. Carsten gav dog ikke så nemt op og tilbød Henrik en frokost. Det var egentlig meningen, at de kun skulle holde mødet i en times tid, men mødet endte med at vare i seks timer. Sammen med et team af programmører blev en helt ny og brugervenlig hjemmeside lancheret i 2014. De var meget stolte af resultatet. 

Siden har de arbejdet hård på at optimere på siden og på at skabe Danmarks bedste kundesupport. I december 2018 blev Carsten købt ud af firmaet. Det var hele tiden visionen at lave et exit for Carsten. Henrik holder fanen højt og vil tage virksomheden til et endnu højere niveau. Målet inden 2023, er: 

- at man kan booke grupperejser direkte på siden. 

- at alle rejser er Co2 neutrale. 

- at man kan anmelde rejsebureauerne efter endt rejse sådan at andre kan se anmeldelserne inden de køber. 

 

 

Hvem er Henrik Skov

 

Henrik-Skov-web-120x80_2019.gif

Jeg har oplevet 33 somre, og bor sammen med min hustru, Claudia. Vi bor i Odense og har en labrador (Maggie) og en søn (William).  

Jeg er uddannet Cand. Merc i International Virksomhedsudvikling. 

Før jeg startede Skov Rejser op i 2011, havde jeg to andre firmaer, Nicepack.dk, der solgte Vinemballage, samt Dansk Miljøemballage, som solgte miljøvenligt standardemballage. Jeg har en bachelor i Entreprenørskab og Innovation og kandidatgrad i International Virksomhedsudvikling. Jeg etablerede Skov Rejser, da jeg har en forkærlighed for rejser. Det er en dejlig branche at være i. Derudover har jeg en vision om, at udbyde Co2 neutrale rejser. Vi ønsker at være med til at skabe en bæredygtig balance. 

Mange charterrejser er gået til kendte destinationer i sydeuropa og i nordafrika, men også Filipinerne og Gambia. Rejser giver fantastiske minder og livsglæde.

Hvem er Yasmin Dahl 

 

Yasmin_web_80x120.jpg

Jeg hedder Yasmin og bor i Odense. Jeg er netop hjemvendt til Odense igen efter at have været rejseleder.

Efter jeg blev uddannet til rejseleder, har jeg været i Østrig, som tjener og derefter i Alanya, Tyrkiet som rejseleder. Jeg valgte at gå den vej fordi jeg elsker at rejse og bl.a har været i Alanya 14 gange på ferie og efterfølgende 6 måneder som rejseleder. Alanya er et af mine ynglings feriesteder! Derudover har jeg rejst meget med min familie rundt omkring i verden bl.a. til Thailand, USA, Indien, Indonesien (Bali), Tyrkiet og mange lande inden for Europas grænser.

Jeg har altid fundet det meget interessant at rejse og møde andre kulture, men jeg nyder bestemt også en god charterferie, som oftest er det jeg ender på, når jeg skal på sommerferie.

Hvem er Sofie Jæger 
 

Lena_120x80 copy.jpg
Jeg hedder Sofie og bor sammen med min kæreste, Jonas, i Odense. Jeg har læst en bachelor i International handel og markedsføring, og læser nu en cand.merc. i Global Marketing and Consumer Culture på SDU.

Jeg har besøgt 5 ud af 7 kontinenter og været i mere end 25 lande. Deriblandt USA, Colombia, Thailand, Kina, Kenya, Uganda, Nord- og Sydeuropa m.m. Mit rejsehjerte er dog tabt til Sydamerika, hvor jeg elsker deres cuisine og kultur. Derudover holder jeg meget af Spanien og generelt de spanske øer, hvor jeg flere gange har besøgt Tenerife og Gran Canaria. For mig er en god ferie en kombination af afslapning, aktiviteter og sightseeing. Jeg har rejst alene, i grupper og med familie, og kan derfor altid rådgive dig til en god rejse uanset dine behov.

Hvem er Lena Sørensen 

 

Lena_120x80.jpg
Jeg hedder Lena og kommer oprindeligt fra Sønderjylland, men er flyttet til Odense for at studere erhvervsøkonomi og erhvervssprog på engelsk.
Før studiet arbejdede jeg som rejseleder på Ithaca i Grækenland og på Madeira og Porto Santo i Portugal. Derudover rejste jeg også på egen hånd til bl.a. Caribien og USA.
Jeg har altid fundet rejseverden meget interessant, hvorfor jeg elsker at arbejde i rejsebranchen og ønsker også at fortsætte med dette i fremtiden. 

Hvem er Debbie Klokker Lund 
 

debbie.jpg
Jeg hedder Debbie og  læser jura på Syddansk Universitet. Efter gymnasiet har jeg haft to sabbatår, hvor jeg har arbejdet som rejseleder og supervisor på Costa del Sol og Fuerteventura. Solkysten er klart mit yndlingsrejsemål, da der både er mulighed for at slappe af på stranden, spise spansk tapas eller opleve en af de mange flotte og historisk spændende byer langs kysten. Jeg har altid elsket at rejse og nyder både storbyferier og charterrejser. Jeg har besøgt en stor del af landene i Vesteuropa og har inden for de seneste år også besøgt Marokko, Egypten og De Forenede Arabiske Emirater. Mine næste rejseplaner er en rundrejse i Kina, ren afslapning på Den Dominikanske Republik og et roadtrip i USA.