TEAM Skov Rejser

Skov Rejser blev etableret i 2011 af Henrik Skov, en ung iværksætter med energi og mod på livet. Skov Rejser udviklede sig hastigt og sendte mange danskere på charterrejser. Henrik ville dog gerne have hjemmesiden til at være helt dansk og brugervenlig og havde brug for yderligere kapital. Derudover var det også ensomt at sidde med det hele selv. Han kunne så vælge at "spare op" i et par år og selv lave investeringen eller få en investor samt partner med. Han valgte det sidstnævnte.

Efter en stor avisartikel i Fyens Stiftstidende i 2013 blev Henrik kontaktet af en del investorer - heriblandt Carsten. Henrik sagde først "nej tak" til Carsten, da han allerede var i dialog med en anden investor/partner. Carsten gav dog ikke så nemt op og tilbød Henrik en frokost. Det var egentlig meningen, at de kun skulle holde mødet i en times tid, men mødet endte med at vare i seks timer. Sammen med et team af programmører blev en helt ny og brugervenlig hjemmeside lanceret i 2014. De var meget stolte af resultatet. 

Siden har de arbejdet hård på at optimere på siden og på at skabe Danmarks bedste kundesupport. I december 2018 blev Carsten købt ud af firmaet.

I 2019 lancerede vi nye store opdateringer på siden og arbejde fra vores egen domicil i Odense N på 135 kvardratmeter. 

2020 har været et dårligt år for hele rejsebranchen (Corona). Vi har heldigvis haft en god bank i ryggen på os. 2021 blev brugt på at få et nyt team. Vi har været heldige og har fået nogle fantastiske mennesker med ind over. Så kursen er sat i 2022, hvor vi også tilkobler tre nye afrejselufthavne; Bremen, Hannover og Billund. 

  Læs mere om de nye afrejselufthavne

Målet inden 2023, er: 

- at man kan booke grupperejser direkte på siden. 

- at gøre det mere bæredygtigt at rejse. 

- at man kan anmelde rejsebureauerne efter endt rejse, sådan at andre kan se anmeldelserne inden de køber. 

 

 

Hvem er Henrik Skov

Direktør

Henrik-Skov-web-120x80_2019.gif

Jeg bor sammen med min hustru, Claudia, i Odense og har en labrador (Maggie) og en søn (William).  

Jeg er uddannet Cand. Merc i International Virksomhedsudvikling. 

Før jeg startede Skov Rejser op i 2011, havde jeg to andre firmaer, Nicepack.dk, der solgte Vinemballage, samt Dansk Miljøemballage, som solgte miljøvenligt standardemballage. Jeg har en bachelor i Entreprenørskab og Innovation og kandidatgrad i International Virksomhedsudvikling. Jeg etablerede Skov Rejser, da jeg har en forkærlighed for rejser. Det er en dejlig branche at være i. Derudover har jeg en vision om, at udbyde Co2 neutrale rejser. Vi ønsker at være med til at skabe en bæredygtig balance. 

Mange charterrejser er gået til kendte destinationer i sydeuropa og i nordafrika, men også Filipinerne og Gambia. Rejser giver fantastiske minder og livsglæde.

Hvem er Maria Waitz Pfeiffer

Support teamleder

Jeg hedder Maria og er oprindeligt fra Kalundborg men bor nu i Odense S, sammen med min mand og to skønne drenge.
Jeg har, siden jeg var barn, altid elsket det sydlige Europa.
Jeg rejser for at opleve andre kulturer; opleve andre menneskers hverdag, deres mad og deres historie. 
Min store drøm er, at vise mine børn verden og hvordan andre kulturer lever.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med Skov Rejser i 2013, hvor jeg var i praktik under min bachelor i international handel og markedsføring.
I mange år arbejdede jeg efterfølgende med salg og HR. 

Fra november 2021 er jeg tilbage som teamleder for support. Jeg nyder, at kunne hjælpe andre til  at opleve verden. Det gør mig glad, at jeg kan give jer en ekstra service, så I kan få en oplevelse for livet.

Hvem er Christine Hansen 

Supportmedarbejder

Jeg hedder Christine, jeg kommer oprindeligt fra Haderslev området men bor nu i Årslev. Jeg studerer ved siden af Skov Rejser en kandidat i international turisme og fritidsmanagement. 

Jeg er opvokset med rejser og har ud over den årlige skiferie, som typisk er gået til Norge eller Sverige (enkelte gange Canada eller Østrig),  har besøgt mange af verdens skønne områder. 
I mit sabatår tog jeg med kæresten til New Zealand i lige knap 7 måneder hvor vi gjorde alt lige fra at arbejde for kost & logi, reel løn, udforskede landet via tour bus og selvstændigt i bil. Der ud over har jeg været på et par rideferier i Bulgarien og på Island. Der er noget særligt ved at se et land på hesteryg, selvom man ikke er et kæmpe hestemenneske. 

Jeg har altid fundet det meget interessant at rejse og møde andre kulture. I min bog, har man først set verden når man har set den gennem de lokales øjne.  

Hvem er Pernille Liv Vang

Supportmedarbejder

Mit navn er Pernille, jeg bor i Odense, hvor jeg har boet det meste af mit liv. Efter gymnasiet rejste jeg til Hobro for at arbejde i en hestestald. Da Hobro blev for lille, pakkede jeg min kuffert og rejste 6 uger på guideskole hos Service og Co.

Det gav mig en billet til Italien hvor jeg var skiguide hos Slopetrotter i smukke Canazei. Fordi jeg altid har været lidt af en frossenpind brugt jeg sommeren på Rhodos, hvor jeg var rejseleder for Primo Tours. Da jeg endelig var tøet op, pakkede jeg igen skiene, og brugte en sæson mere som skiguide i dejlige Wagrain. 

Nu læser jeg Human Resource management på SDU, hvilket jeg er meget glad for.  Dog savnede jeg hurtigt at være en del af rejsebranchen, og derfor nyder jeg nu godt af, at kunne hjælpe alle jer med at finde fantastiske rejser.  

Hvem er Simone Saaby 

Supportmedarbejder

Mit navn er Simone og jeg er oprindeligt fra Nordjylland men bor nu i Odense hvor jeg læser en bachelor i Amerikanske Studier.

Jeg har hele mit liv rejst meget, alt fra charterferie, storbysferie og skiferie til længere rejser til henholdsvis USA, Asien og Australien.
Efter min gymnasietid brugte jeg et sabbatår på at rejse gennem Thailand, Australien, Bali og Fillippinerne med rygsæk, hvilket var en helt fantastisk tur. Derudover har jeg været et år på udveksling i Wyoming, USA hvilket har givet mig indsigt i den amerikanske kultur samt gode venskaber.

Jeg elsker at rejse og bestræber mig på at opleve og se flere dele af verdenen end jeg hidtil har gjort. 

Hvem er Benjamin Lyberth 

Marketing ansvarlig

 

Mit navn er Benjamin og jeg er bosat i Odense. Jeg studerer Pba. i E.handel  på UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole. 

Jeg har igennem hele min opvækst rejst nærmest hele Europa tyndt sammen med mine forældre, som har arbejdet i CPH lufthavn, hvorfra jeg har fået en stor interesse for fly og flyrejser. 
Min hiditil mest interessante rejse var et tre-ugers ophold til Litauen, hvor jeg boede en uge hos en værtsfamilie, og derefter 2 uger i en lejr med unge fra 15 forskellige lande.

De unikke oplevelser som jeg har fået ved at rejse ud i den store vide verden har været uvurderlige og har været med til at give mig mange af de værdier jeg besidder i dag. 

Min fremtid kommer også til bestå af mange flere rejser, da det for mig at rejse er at leve. 

Hvem er Frederik Skouw

Marketing praktikant

Billeder af Frederik, Katrine & Arvin til hjemmesiden.jpg

Mit navn er Frederik, og jeg er 26 år gammel. Jeg studerer markedsføringsøkonom på UCL i Odense. Jeg bor i Odense C med min kæreste. 

Jeg har altid haft en stor passion for at rejse, men siden jeg er blevet 18 år, har interessen for at rejse bare vokset. Jeg elsker lange rejser, hvor man oplever andre landes kultur. I mit sabbatår rejste min kæreste og jeg i 4 måneder til Asien, hvilket var en fantastisk og lærerig oplevelse, der har lært mig rigtig meget. 

Jeg drømmer om en fremtid, der byder på mange rejser i fritiden, men også på arbejdet, da det er min store passion.

Hvem er Katrine Thomsen

Marketing praktikant

Billeder af Frederik, Katrine & Arvin til hjemmesiden (1).jpg

Jeg hedder Katrine og jeg er 24 år gammel. Til dagligt studerer jeg til digital konceptudvikler på UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole i Odense.

Min interesse for at rejse startede tidligt, da jeg som 14-årige havde min første lange rejse til Thailand, som varede en hel måned. Herefter fandt ud af hurtigt ud af, at det ikke var min sidste rejse. Og at “at rejse, er at leve” er helt korrekt. Herefter er mine rejser gået til en masse forskellige destinationer, og jeg kommer altid hjem med ny energi og en masse ny viden, hvilket jeg synes er fantastisk. 

I fremtiden skal jeg opleve verden endnu mere, da det udvikler min horisont på mange parameter. Og derfor kan jeg KUN anbefale at springe ud i en rejse, hvis man overvejer.

Hvem er Arvin Ege

Marketing og support praktikant

Billeder af Frederik, Katrine & Arvin til hjemmesiden (2).jpg

Jeg hedder Arvin og kommer fra Svendborg, jeg har været bosat i Odense siden 2015. Jeg læser til daglig til serviceøkonom på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Igennem min opvækst har jeg haft rejser tæt på livet, hvor jeg har rejst meget på Filippinerne, jeg har rejst en del i Europa og jeg har været på Grønland to gange, for at nævne et par områder. Min vildeste rejse, var jeg en måned i Korea og Japan i 2018, og jeg forsvandt helt ind i deres verden. Jeg kom til Skov Rejser denne sommer, hvor jeg er i gang med min praktik.

Jeg brænder for at hjælpe jer på vej mod drømmeferien, fordi jeg holder af at rejse, og det glæder mig at kunne hjælpe andre på vej mod at møde verdenen.

 

 

Tilsammen udgør vi Skov Rejser-teamet

Der står klar til at hjælpe dig på vej mod din næste rejse