All inclusive rejser til Gran Canaria

Hvis I gerne vil holde ferie på den mest bekvemme måde, er et ophold med all inclusive en rigtig populær ferieform. En charterrejse med all inclusive er især en god idé, hvis hele familien med børn og voksne skal af sted.

Som feriegæster med tilkøbt all inclusive kan I nyde hotellets omgivelser uden at bekymre jer om, hvor måltiderne skal nydes. I kan hente snacks og drikkelse i poolbaren, nyde måltider i hotellets restaurant – og nogle gange er der endda flere restauranter at vælge imellem.

De tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg Lufthavn har et stort udbud af all inclusive hoteller at vælge imellem.

paella-2428933_1280.jpg

Det kanariske køkken

På Gran Canaria spiser I rigtig godt, og det er både spanske, lokale retter og internationale serveringer, der præger menukortet på hotellet. Maden på Gran Canaria er også præget af afrikansk og latinamerikansk gastronomi.

Det traditionelle kanariske køkken bygger på ingredienser som grøntsager, gedekød, biksemad, dyreryg, svinekød og kartofler.

Er I til fiskeretter, vil Gran Canaria være det perfekte sted for jeres smagsløg. I kan få fisk i alle afskygninger, lige fra grillede sardiner, fiskesupper og diverse stuvninger.

Klimaet på Gran Canaria sørger for et stort udvalg af krydderier, samt frugt og grønt. Af lokale specialiteter bør chorizo, gedeost og honning nævnes.

sausage-3406275_1280.jpg

Kanariske specialiteter

Sancocho Canario: En sammenkogt ret, hvor hovedingredienserne er saltet fisk, kartofler og stenmalet mel kaldet ”gofio”.

Papas Arrugadas con mojo: Rynkede kartofler, som også er kendt som kanariske kartofler, hvortil der serveres sovs kaldet ”mojo”. Der findes en varm hvidløgssovs, en rød krydret sovs til kød og en grøn sovs perfekt til fisk.

Paella: En klassisk, spansk risret med kød, fisk eller skaldyr, samt grøntsager, der krydres med safran – retten laves i en stor pande

Potaje Canario: Kød- og grøntsagssuppe med spaghetti, kål, gulerødder, ærter.

Jamón Serrano: Lufttørret skinke fra Nordspanien

Cordero: Hvis I ønsker at prøve en ret med lam, hedder det på ”cordero” på spansk. På Gran Canaria tilberedes lam meget delikat

Gambas ajillo: Rejer stegt i olie og hvidløg, samt lidt sherry eller cognac

Bienmesabe: En sødlig creme af mandler og honning, som ofte er tilbehør til is

Sangria: På Gran Canaria kan I også nyde den spanske nationaldrik Sangria, som alle restauranter har en lokal – og ofte hemmelig – opskrift på. Sangriaen indeholder tit rødvin, brandy, vand, citron, sukker og selvfølgelig is.

Tropical: En kold, kanarisk øl, som er Gran Canarias stolthed.

jam-2363044_1280.jpg