All Inclusive Rejser

 En all inclusive rejse betyder, at I kan holde ferie med alt inkluderet. Herunder morgenmad, middagsmad, aftensmad, samt drikkevarer og diverse snacks til børnene i løbet af dagen – indholdet kan dog variere fra hotel til hotel. I er sikre på, at lommepengene kun skal bruges på oplevelser og aktiviteter i feriebyen, for når I opholder jer på hotellet, kan I for det meste lade pengepungen blive på værelset. Nogle gange er I endda så heldige, at jeres hotel har mere end én restaurant at vælge imellem.

 

Fordele ved All Inclusive rejser

Fordelene ved all inclusive er mange. En af dem er, at det er lettere at lægge et budget, når I på forhånd ved, hvad jeres rejse koster inklusiv mad og drikke. På den måde er det nemmere at holde styr på udgifterne undervejs. Samtidig er det også nemmere at nyde måltiderne i større grupper, når I booker ophold med all inclusive, da I ikke er afhængige af, om byens restauranter har plads til jer – og så skal I heller ikke til at splitte regningen, når I er færdige.

For børnefamilier er der også mange fordele ved at booke et ophold med all inclusive. For det første er ferieformen afslappende, bekymringsfri og ligetil. I kan sende ungerne i poolbaren efter is og sodavand, når der skal tankes lidt ekstra energi. Og så kan I sætte jer til bords ved måltiderne og bare nyde, at der er mad for alle smagsløg. Det land, som I besøger, vil blive afspejlet i den mad, der tilbydes, hvor I vil møde lokale specialiteter mellem de internationale retter.

tyrkisk mad charterrejser til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg billige rejser til din drømmedestination

Herunder kan du søge på din drømmedestination eller se samtlige destinationer, vi har - og til den laveste pris. Samtidig kan prisoversigten måske give dig lidt inspiration til, hvor I også kan rejse hen. 

Indtast dato og antal personer og klik på "Find din drømmerejse". Ved du hvor turen går hen så skriv det i boksen destination:

 

Ultra All Inclusive

På nogle hoteller kan I blive mødt af endnu et tilvalg. Det hedder ultra all inclusive og betyder, at der er lidt mere af det gode – lidt mere mad og lidt flere muligheder. Det er dog meget forskelligt fra hotel til hotel, og det er svært at sige, hvordan tilbuddet adskiller sig i forhold til almindelig all inclusive. Dog vil I være sikre på, at I får ekstra service, når I vælger ultra all inclusive.

Det er typisk i Tyrkiet og Egypten, hvor I støder på muligheden for at tilkøbe ultra all inclusive til jeres rejse.

falafel charterrejser til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Populære destinationer med All Inclusive hoteller

De tyske rejsebureauer tilbyder all inclusive på mange af deres hoteller, og især Tyrkiet, Egypten, Mallorca og Grækenland har et stort udbud af hoteller med all inclusive.

Det tyrkiske køkken vil præsentere jer for alverdens spændende retter inspireret af råvarer fra området omkring Middelhavet, men også fra naboerne i Mellemøsten. I vil møde alt fra meze, som er tyrkiske småretter, til kebab, lækre kødretter og de sødeste desserter.

All inclusive ophold i Egypten byder på mad fra et køkken, der er en god blanding af libanesisk, tyrkisk og græsk gastronomi. Hummus, falafel, kebab og couscous er nogle af de retter, som vil blive serveret for jer.

Maden på Mallorca er præget af placeringen midt i Middelhavet, hvor fisk og skaldyr samt diverse grøntsager og svinekød er populært. Mød lokale spanske retter som tapas, paella og gazpacho, når I booker et all inclusive ophold på Mallorca.

I Grækenland vil I på en rejse med all inclusive bliver præsenteret for lokale ingredienser som lammekød, oliven, feta, yoghurt, grøntsager og svinekød. Retter som moussaka, souvlaki, græsk salat og den græske kebab kaldet gyros er I sikre på, at I nok skal nå at smage.

feta salat charterrejser til grækenland flyv fra hamborg.webp