Rejser til Playa del Inglés med afgang fra Hamborg Lufthavn

Når du ankommer til Playa del Inglés fra Hamborg Lufthavn, bliver du med det samme mødt af en ferieatmosfære. Byen summer af glade mennesker, der nyder sommervarmen langs kysten. Playa del Inglés er blevet en af de mest populære og velbesøgte turistdestinationer på Gran Canaria, da turisterne, som for eksempel kommer fra Hamborg Lufthavn, finder Playa del Inglés' udbud af restauranter, shopping, natteliv, forlystelser, strandliv og fabeltagtige vejr uimodståeligt. 
Playa del Inglés ligger på den sydlige del af Gran Canaria. Playa del Inglés grænser op til San Agustin og Las Meloneras, som også er to velkendte destinationer for charterrejser med afgang fra Hamborg Lufthavn. Dog vil man opleve, at der sker mere i Playa del Inglés. 

Rejser til Playa del Inglés med afgang fra Hamborg Lufthavn.webp

Søg efter rejser til Playa del Inglés med afgang fra Hamborg Lufthavn

Er du også overbevist om at Playa del Inglés på Gran Canaria er dit næste rejseeventyr, men du mangler at se hvad sådan en rejse kan koste, så kan du søge efter rejser til Playa del Inglés vha. nedenstående knap "find din drømmerejse": 

Stranden i Playa del Inglés

Stranden i Playa del Inglés er én af byens største turistattraktioner, da mange af Playa Del Inglés' besøgende opholder sig på stranden i løbet af dagen, hvorefter de udfolder sig i Playa del Inglés sprudlende natteliv. Stranden i Playa del Inglés strækker sig på en radius af 8 kilometer. Stranden begynder i øst ved San Agustin og ebber ud i Maspalomaørkenens klitter og Meloneras området i vest. Stranden byder hele familien velkommen. Hele familien kan nyde en dag ved det krystalklare hav og den fine sandstrand. Dog skal man være opmærksom på, at havet i området kan blive lidt uroligt. Man skal også være opmærksom på at dele af stranden er beregnet til nurdister.
Man kan på stranden deltage i diverse strand og vandaktiviteter såsom volleyball, strandfodbold, surfing, paddle boards, snorkling, jetski, scubadykning og bananbåden, hvor det gælder om at holde godt fast og ikke være den første til at falde af bananen. Hvis man ønsker, der skal være gang i dagen på stranden, kan man få det ønske opfyldt, eller ønsker man en dag i roens tegn, hvor man bare skal nyde solens stråler, så kan det ønske også opfyldes. Playa Del Inglés' strand byder på alt, hvad hjertet begærer.
Langs stranden er der mulighed for at krype ind i skyggen ved leje af en parasol eller man kan tage en pause fra solens stråler ved en af de mange restauranter og cafeer, der er at finde langs promenaden. Stranden i Playa Del Inglés kan tilbyde jer, hvad man symboliserer med en charterrejse sydpå fra Hamborg Lufthavn. 

Top attraktioner for hele familien i Playa Del Inglés  

Når man besøger Playa Del Inglés, vil man opleve,  der er noget at tage sig til hele tiden. Playa Del Inglés er den mest livlige turistdestination på Gran Canaria. Udover et hav af restauaranter og barer langs promenaden, kan man også udforske Playa Del Inglés' restauranter og barer i den underjordiske indkøbscenter Kashbah eller indkøbscenteret Yumbo. Det kan anbefales at bruge et par timer på shopping i de forskellige indkøbscentrer, der er at finde i Playa Del Inglés.
Hvis man gerne vil besøge den lidt mere lokale del af Playa Del Inglés, så skal man sætte kurs mod byen San Fernando, hvor man kan sætte tænderne i lokale retter såsom de populære kanariske kartofler papas arrugadas eller retten ropa vieja, som består af kikærter, kartofler, løg og lækker mørt kød. 
Der er mange aktiviteter for de eventyrlystige på Gran Canaria. Cran Canaria har en spændende natur med alt fra ørken til bjerge og kløfter. Naturen indbyder til spændende sceniske gåturer. Man kan enten vælge at leje en bil og udforske øen selv, eller man kan deltage i de mange forskellige hel- og halvdagsturer, som tilbydes. Jeres hotel vil være behjælplige med bookning af turer rundt på øen. 

Familier, som rejser til Playa Del Inglés fra Hamborg lufthavn, anbefaler SkovRejser.dk for eksempel at opleve:

  • Palmitos Park i Maspalomas, hvor man kan opleve delfinshows
  • Gåtur i ørkenen Dunas de Maspalomas 
  • Vandlandet Aqualand  
  • Safari på kamelryg, hvor man vil opleve naturreservatet Fataga, 12 nord for Playa Del Inglés 
  • Forlystelsesparken Holiday World Fun Park i Maspalomas 

 

Vejret i Playa del Inglés, Maspalomas 

 

MASPALOMAS WEATHER 

Overstående widget viser det nuværende vejr på Gran Canaria.  

Som nævnt på siden om Gran Canaria, så har Gran Canaria et godt klima hele året rundt. Der nydes godt af ekstra varme temperaturer på den sydlige del af øen, da øens bjerge, som ligger i centeret af øen, skaber et spild i temperaturerne. Playa del Inglés ligger i den sydlige del af øen, så beboerne og turisterne nyder godt af de ekstra varmegrader året rundt. 

Du kan få indblik i de gennemsnitlige temperaturer for din ønsket rejseperiode ved at trykke her

Kort over Playa Del Inglés 

 

Video om rejser til Playa del Inglés