Parkering i Hamborg Lufthavn


Parkering Hamborg Lufthavn - i og tæt på lufthavnen

Der er en masse penge at spare ved at booke sin parkeringsplads via ét af de parkeringshuse, der er omkring Hamborg Lufthavn. Dog vil vi gerne gøre opmærksom på en tommelfingerregel, som er; Jo tættere på lufthavnen du parkerer, jo dyrere bliver det, og jo længere væk du holder jo billigere er det. Til gengæld, hvis du holder langt væk fra lufthavnen, går der shuttlebusser fra parkeringshusene til lufthavnsterminalen. Nemt og bekvemt.

Vi anbefaler, at I booker jeres parkeringsplads i god tid, da I så har flere muligheder at vælge imellem. Hvis I venter til sidste øjenblik med at bestille parkering til højsæsonen (juli måned) kan det være svært at finde en ledig plads via nettet. 


Inden der bliver bestilt parkeringsplads, er der noget vigtig information vi gerne vil gøre opmærksom på:

 1. Du skal ankomme i god tid. Indtast parkeringshusets adresse i en GPS eller print en ruteplan ud.  Parkeringshusets adresse står på det materiale, som I har modtaget fra dem. 

2. I skal være 2 timer før i lufthavnen og der kan gå en halv time fra I ankommer til parkeringshuset til I er i lufthavnen.

3. Ved nogle af parkeringshusets "vigtig information", står der,  I skal ringe til parkeringshuset en halv time før ankomst, så de er klar. 

Betaling: I har sikkert betalt, men er der ikke betalt, tager parkeringshuset sandsynligvis kun mod kontanter (bar geld), så er det en god idé, at have Euros på sig.  

Når I kommer hjem fra jeres ferie: Shuttlebussen holder lige overfor udgangen. Samme plads som der hvor I blev sat af. Holder næsten altid 1 eller 2 busser. Er der ikke nogen, kommer de hurtigt. De kører konstant mellem Hamborg Lufthavn og Easy Airport Parking.
 

Link til booking og beskrivelse af parkeringsmuligheder


Parkeringsportal på tysk

Samler næsten alle parkeringsmulighederne. 

Book her: Holiday Extras parkeringsportal (på tysk - åbner i ny fane).

 

Book din parkeringsplads på dansk

Book din parkeringsplads igennem Parkvia på dansk her.  

Book her: Parkvia.com parkeringsoversigt (mest populære)  (på dansk - åbner i ny fane)

 

Easy Airport Parking Hamburg Parkhaus - Bestpreis (Holiday Extras)

Ligger kun 3 minutters kørsel fra Hamborg Lufthavn med shuttle bus. Et rigtig fint parkeringshus som vi selv benytter os af ved rejser fra Hamborg Lufthavn. Parkeringshuset giver efter vor mening – best value for money. Prisen er lav og ligger centralt. Naturligvis kan I også booke lige overfor lufthavnen. Det er dyrere men selvfølgelig endnu mere bekvemt.

Kørselsvejledning til Easy Airport Parking Hamburg Parkhaus: Bedst at indtaste adressen på jeres GPS. Har I ingen GPS, så har vi her en lille vejledning. Når I kommer til Hamborg Lufthavn og har denne på jeres højre side fortsætter I forbi lufthavnen og i det andet lyskryds kører I til højre. Bare et par hundrede meter nede af vejen ser I parkeringshuset på hjørnet til venstre. 

Her kan du booke en parkeringsplads med Easy Airport Parking (på dansk - abner i ny fane). 

 

SCD-parking

Vi har lige etableret et nyt samarbejde med SCD-parking, så SkovRejser.dk nu kan tilbyde endnu flere parkeringspladser nær Hamborg Lufthavn.

SCD-parking har 165 parkeringspladser til både biler og camper. Der er kun 7 minutter til lufthavnen, der er overvågning og det er handicap- og ældrevenligt.

Book her: SCD-Parkering  (på dansk - åbner i ny fane). 

 

Hamborg Lufthavns egen hjemmeside

Det er også muligt at booke igennem Hamborg Lufthavns egen hjemmeside. 

Book her: Parkeringsplads igennem Hamborg Lufthavns hjemmeside (åbner i ny fane)

 

Book din parkeringsplads via søgemaskinen parkplatztarife.de 

Parkplatztarife.de er en stor parkeringsportal, hvor I kan søge på parkeringspladser i forskellige tyske lufthavne. Indtast Hamborg lufthavn i søgemaskinen, og vælg mellem de forskellige parkeringsområder. 

Book her: Parkplatztarife parkeringsplads (på tysk - åbner i ny fane)

 

Park-fly24.de 

Fint parkeringsområde med tilhørende shuttle bus service i alle døgnets timer. Ved ankomst til Hamborg lufthavn efter jeres ferie, ringer I blot til personalet ved parkeringshuset, og så sørger de for at hente jer ved jeres terminal og kører jer sikkert tilbage til jeres bil. 

Book her: Park-fly24's hjemmeside (på tysk - åbner i ny fane)