Med bil og færge til Hamborg Lufthavn.webp

Med bil og færge til Hamborg lufthavn

Fleksibilitet, tid til at være sammen og starte ferien i dit eget tempo. Det får du, når du rejser med bil og færge til danskernes nye yndlingslufthavn i Hamborg

Snup en pause på færgen, stræk benene, få noget lækkert at spise, nyd den friske havluft og lad børnene brænde en god portion krudt af.

Flyene lander ikke altid til tiden, så køb en FLEX billet og tag hjem en dag senere, hvis det passer jer bedst. Indkøb, kufferter, kæledyr og selv svigermor er der plads til. Det er nemlig samme pris, selvom alle bilens sæder er fyldt.

Alslinjen

Hvis du kommer fra Fyn og skal til Hamborg Lufthavn, kan det være en fordel at booke en billet til Alslinjen. Alslinjen sejler mellem Fynshav på Als og Bøjden på Fyn. Turen tager 50 minutter. Med denne færge kan du altså spare en masse køretid, hvor du i stedet kan slappe af på færgen og få strukket benene.

Rødby-Puttgarden

Hvis du kommer fra Sjælland og skal til Hamborg Lufthavn, kan det være en fordel at booke en billet til færgen, som sejler mellem Rødby på Lolland og Puttgarden på Femern i Tyskland. Ved denne færgerejse sparer man hele køreturen over Fyn og Jylland for at komme til Hamborg. Så her kan man jo passende bruge pengene på en færge i stedet for til Storebæltsbroen. Derudover kan man slappe af på færgen og strække benene.

Samarbejde med Scandlines 

SkovRejser.dk har lavet et samarbejde med Scandlines, hvor du kan booke din færgebillet til afgangen: Rødby-Puttgarden:

Economy-enkeltbillet via Rødby-Puttgarden – bil op til 6 m lang med op til 9 personer. Kan kun købes online senest 14 dage i forvejen. Begrænset antal billetter pr. afgang.