Ankomst med tog til Hamborg Lufthavn

 

Det er nemt og ligetil at komme til Hamborg lufthavn med tog fra hele landet. Toget stopper i kælderen i lufthavnen, hvorefter du blot skal op af nogle rulletrapper, og så er du i lufthavnen. 

DSB har daglige afgange fra hele Danmark til Hamburg Haupbahnhof, hvorfra der går et tog (S1) hvert 10. min. direkte til Hamborg Lufthavn. Turen fra Hamburg hovedbanegård til lufthavnen tager ca. 25min. Din billet er inkl. turen i S1 toget. Dvs. du skal ikke tilkøbe ny billet.

 

Bestilling af togbillet

Du kan bestille dine billetter online ved DSB udland, og du kan måske endda være heldig at finde billige billetter ved DSB Orange udland. 

Klik her for at gå til rejsebestilling ved DSB udland Klik her for at gå til rejsebestilling ved DSB Orange udland

 

"Rail und fly" tickets til Tyskland kan være inkluderet i din rejse

Mange tyske rejsebureauer har "Kostenlos bahn ticket", hvor du gratis kan rejse med DB Bahn (det tyske svar på DSB). Det betyder, at toget er gratis efter, at du er kommet ind i Tyskland. Disse billetter kaldes ofte Rail und Fly tickets. Billetterne medbringer du i toget og fremviser som billetter. Hvis du ønsker at reservere pladsbilletter til en bestemt afgang, kan dette gøres på Bahn.com.  Det vil fremgå af det materiale,  du får tilsendt fra dit tyske rejsebureau, om Rail und Fly tickets er inkluderet i din rejse. Billetterne modtager du først 5-10 dage før afrejse, så hvis du er interesseret i at vide, om togbilletter til DB Bahn er inkluderet i din rejse, er du meget velkommen til at kontakte os.  

Se mere om Hamborg Lufthavn

Ankomst med tog til Hamborg Lufthavn.webp