Kort over Tyrkiet

Her får du overblik over de mest populære feriedestinationer i Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn via alle de tyske rejsebureauer. Vi har lavet et kort over Tyrkiet, hvor vi har markeret de mest populære byer i Tyrkiet

Illustreres her vha. dette kort over Tyrkiet. Du kan trække kortet frem og tilbage og zoome ind og ud. Det er et kort, hvor man kan trykke på "sat." knappen øverst til højre for at se Tyrkiet vha. en satellit, så man kan se hvordan Tyrkiet ser ud i virkeligheden på kortet.  

Derudover er det også et kort over Tyrkiet, hvor du kan trykke på "Terræn" knappen øverst til højre for at se hvordan afgrænsningen er mellem by og bjerglandskabet. Her kan du også se hvor høje bjergene er. 

Kort og godt, så kan du bruge kortet til at danne dig et overblik over hvilken by du ønsker at rejse til, samt udarbejde en plan for en rute hvis du har lyst til at gå på opdagelse i Tyrkiet og måske besøge flere byer. 

 

Søg på rejser til Tyrkiet

Vi håber at du nu er klar til at booke din rejse til Tyrkiet. For at se priser, tryk på nedenstående. 

 Book din ferie til Tyrkiet

<< tilbage til Rejser til Tyrkiet

 

En video om hvordan du bruger Google Maps

Det er slut med at bruge de gamle papirskort for at se et kort over Tyrkiet. Vi anbefaler at i bruger Google Maps til at planlægge jeres rute. Google Maps har lavet en video om hvordan man bedst bruger deres kort. Prøv selv på Google Maps