Rejser til Tyrkiet - vores topdestination i 2017 !

Det varme Tyrkiet, som er beliggende mellem det sydvestlige Asien og østeuropas Balkanregion, er en perle i sig selv. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter rejser til Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn - derfor har flere og flere af vores tyske rejsebureauer fokus på rejser til Tyrkiet - dette er til din fordel da priserne derved vil være faldende. Priserne er i 2016 og i 2017 virkelig faldet meget og I får rigtig meget for pengene. Priserne her i starten af 2018 er stadig meget lave og vore kunder har virkelig fået smag for Tyrkiet igen. En familie med 4, 2 voksne og 2 børn og all inclusive i en uge kan komme afsted for mellem 10 og 15.000 kr alt efter hotel og kvalitet. Det er langt billigere end fra Danmark. Tyrkiet har verdens tredje største og måske bedste køkken, eksotiske tyrkiske bade, store naturoplevelser samt kulturelle og historiske seværdigheder og selvfølgelig en venlig og imødekommende befolkning. 

Charterrejser_til_Tyrkiet_.jpg


 

Søg på vores rejser til Tyrkiet

Søg nedenfor blandt alle vores rejser til Tyrkiet. Vi lister alle de tyske rejsebureauers priser, så du nemt kan finde det billigste valg ud fra dine rejsekriterier. Dvs. vores rejser til Tyrkiet er samme pris, som hvis du køber direkte via det tyske rejsebureau. God søgelyst.
 

Mest besøgte områder

De mest besøgte charterrejser turistområder fra Hamborg Lufthavn er i det sydlige Tyrkiet ved Middelhavets populære strande. Bodum, samt de nærliggende byer Bitez og Gümbet, er nogle af disse, hvor det også er muligt at gå på eventyr og blandt andet at se Mausoleet. Hvis I er til imponerende bygninger er Artemis templet i Efesos ligeledes et besøg værd. Kusadasi området har en stigende interesse for Skov Rejser kunder. Det er naturskønt og der er nogle fantastiske hoteller/resorts i området. Dog tager de fleste stadig til Alanya og Antalya med Skov Rejser. 

Badestrande

Til badeferien er Alanya og Side med Tyrkiets flotte strande oplagt, tag en svømmetur med delfinerne, oplev Alanya fra havet på en skøn sejltur og besøg den historiske borg i Alanya. Marmaris er feriestedet, hvor man bl.a. kan opleve havskildpadder.

 

Top 5 Rejser-til-attraktioner i Tyrkiet

  • Pamukkalle, vatslottet ved Side
  • Efesos templet ved Bodrum
  • Aspendos amfiteater ved Side
  • Havskildpadder ved Marmaris
  • Oldtidsbyen Kappadokien

 

Rejser til Tyrkiet video. Den officielle video.