Rejser til Vlychada, Santorini 

Læs her vores info om rejser til Vlychada. Vlychada ligger på den sydlige side af turistøen Santorini.

Øen ligger i det smukke Middelhav, og dens dramatiske form opstod efter et vulkanudbrud for flere tusinde år siden. Derfor har strandene også mørkt lavasand. Øen er postkort smuk og indbegrebet af Grækenland med de eventyrligt smukke hvide huse med de blå tage og ikke mindst fantasifuldt malede trædøre. Det siges, at solnedgangen på Santorini er en af verdens smukkeste. Den smukke natur, maleriske landsbyer og kontrasten med rå klipper får mange turister til at vende tilbage til øen.

Rejser til Vlychada, Santorini -2.webp

Søg på rejser til Vlychada

Alle de tyske rejsebureauer sender deres tilbud ud på hjemmesiden med deres rejser til Vlychada fra Hamborg Lufthavn.  Find din rejse og book den her.

 

Byen Vlychada

Byen er  stille og fredelig. Den lille pittoreske havn er centrum og har nogle små hyggelige taverner, hvor man kan nyde freden og roen med udsigt til havet og den smukke natur.

 

Strandene ved Vlychada

På begge sider af havnen ligger de mørke lavastrande ned til det klare blå vand. Her kan man leje solsenge og parasoller og slappe af, nyde solen og ferien.  Strandene er nok de bedste på Santorini.

Snyd ikke dig selv for en tur øen rundt i det smukke landskab og oplev   byerne Fira og og Firostefani beliggende på toppen af øens bjerg lige ned ad klippeskrænten. Udsigten til de hvide huse ned ad skrænten og det fantastiske blå hav er enestående.

 

Hotellerne i Vlychada

Hotellerne har en høj standard og er beliggende ned til vandet. Der er små hyggelige familieejede hoteller og lidt større hoteller.

Vlychada er et godt valg, hvis man søger en afslappet ferie i rolige og smukke omgivelser.

VLYCHADA WEATHER

Video om rejser til Vlychada