Rejser til Kamari, Thira 

Læs her vores artikel om rejser til Kamari fra Hamborg Lufthavn. Kamari har ca. 2.000 indbyggere og ligger på øen Thira. Byen ligger placeret på den østlige side af øen.

Rejser til Kamari, Thira .webp

Søg på rejser til Kamari

Søg nedenfor blandt de tyske rejsebureauers tilbud på rejser til Kamari.

 

Byen Kamari

Kamari er en atmosfærefyldt og charmerende by, som ligger ud til det smukke Middelhav.  Nyd den flotte strandpromenade med cafeer og taverner og gå en tur i gaderne, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Mange lokale kunstnere kommer til byen og sælger deres produkter. Restauranterne i Kamari er gode, og man kan få alt lige fra pizza til den skønne græske mad med lokale friske råvarer og fisk.

 

Stranden i Kamari

På den sorte lavastrand med små sorte rullesten kan man leje solsenge og parasoller og nyde solen og det krystalklare vand. Man kan også deltage i det store udbud af strand-og vandaktiviteter. Nyd frokosten eller en kølig drik på en af de små strandbarer, der findes langs vandet.

 

Hotellerne i Kamari

De fleste hoteller i Kamari ligger tæt ved stranden og i gåafstand til strandpromenaden og selve byen. Hotellerne er alle af høj kvalitet, og byen har flere fire- og femstjernede hoteller.

Flere af hotellerne tilbyder all inclusive konceptet med morgenmad, frokost og aftensmad. Endvidere har hotellerne også en række faciliteter, man kan benytte gratis, det kan typisk være tennisbaner, swimming pools, wellness,  mm.

Hvis du ønsker en ferie med sol og  varme og en charmerende og hyggelig by, så er Kamari et rigtig godt bud.  Rejs dertil fra Hamborg Lufthavn.

KAMARI WEATHER

Se vores video om rejser til Kamara