Rejser til Perivolos / Perissa, Santorini

Se her voresw inspirationsside om rejser til Perivolos / Perissa fra Hamborg Lufthavn. Perivolos / Perissa ligger på den sydøstlige side af øen Santorini, en lille ø på  75 km2 og med 10.000 indbyggere.

Øen ligger i det smukke Middelhav, dens dramatiske form opstod efter et vulkanudbrud for flere tusinde år siden. Derfor har strandene også mørkt lavasand. Øen er postkort smuk og indbegrebet af Grækenland med de eventyrligt smukke hvide huse med de blå tage og ikke mindst fantasifuldt malede trædøre. Det siges, at solnedgangen på Santorini er en af verdens smukkeste. Den smukke natur, maleriske landsbyer og kontrasten med rå klipper får mange turister til at vende tilbage til øen.

Rejser til Perivolos Perissa, Santorini.webp

Søg på rejser til Perivolos/Perissa

Find dine rejser ud fra dine ønskede kriterier nedenfor. Se de tyske rejsebureauers tilbud på rejser til Perivolos / rejser til Perissa - fra Hamborg Lufthavn.

 

Byerne Perivolos / Perissa

ligger på Santorini’s sydøstlige side lige ud til havet. Der findes en dejlig strandpromenade, hvor man kan nyde den gode mad og fantastiske udsigt over havet. Langs hovedgaden ligger der butikker og restauranter og enkelte barer.

 

Strandene ved Perivolos /Perissa

På den mørke lavastrand kan man leje solsenge og parasoller fra de mange strandbarer, som ligger langs stranden.  Her kan man nyde det azurblå klare vand, solen og slappe af, eller deltage i nogle af de mange vandsportsaktiviteter, der udbydes.

 

Hotellerne i Perivolos / Perissa

ligger tæt ved stranden og mange er små hyggelige familieejede hoteller. Standarden er høj og flere tilbyder all inclusive konceptet.  Det er en oplevelse at spise på en af restauranterne langs strandpromenaden, prøv det græske køkken med friske råvarer, lækre olier og krydderier.

Santorini er øen med den oprindelige græske atmosfære, de hvide huse med blå tage, fantastiske udsigter og smukke solnedgang, flyv fra Hamborg Lufthavn og oplev øen.

PERISSA WEATHER

Video fra 2013, om rejser til Perivolos / Perissa