All inclusive ferie til Fuerteventura

Når I booker en charterrejse fra Hamborg Lufthavn til Fuerteventura med all inclusive, er I sikre på at få en afslappet ferie på jeres destination. De tyske rejsebureauer udbyder mange forskellige hoteller med all inclusive, så der er nok at vælge imellem.

Ferieformen med all inclusive er ofte populær hos børnefamilierne, som ikke skal tænke på andet end at sætte sig til bords og nyde de kanariske og internationale retter, som hotellets all inclusive restaurant har at byde på.

tapas-1576214_1280.jpg

Køkkenet på Fuerteventura

På Fuerteventura er I sikre på, at der på menukortet er noget for alle. Maden er inspireret af køkkener fra hele verden – eksempelvis Spanien, Afrika, Kina og Indien. De lokale, kanariske retter er selvfølgelig også repræsenteret og bliver lavet på eksotiske råvarer.

De lokale retter på Fuerteventura er simple og årstidsbaserede.

Generelt bygger det kanariske køkken på alt fra et væld af fiskeretter, grøntsager, kartofler, diverse kødretter og ikke mindst masser af frugt. Og så kan I selvfølgelig smage ægte spansk tapas.

potatoes-452972_1280.jpg

Kanariske specialiteter

Papas Arrugadas con mojo: Rynkede kartofler, som også er kendt som kanariske kartofler, hvortil der serveres sovs kaldet ”mojo”. Der findes en varm hvidløgssovs, en rød krydret sovs til kød og en grøn sovs perfekt til fisk.

Churros: Butterdejswienerbrød der bliver friturestegt og dyppet i varm kakao eller kaffe.

Puchero: En lokal, sammenkogt ret der indeholder flere forskellige slags kød, alverdens slags grøntsager og til sidst blandet med gofio – en slags stenmalet mel.

Rancho Canario: En ret med nudler, kartofler, kikærter og kød som bacon, oksekød og kylling.

Potaje Canario: Kød- og grøntsagssuppe med spaghetti, kål, gulerødder, ærter.

Conejo en Salmorejo: Vild kanin sauce, som er stærkt krydret.

Cabrito: Stegt ung-ged.

Gazpacho: En kold tomatsuppe.

Tortilla Espanola: En kartoffelomelet med fx pølse og grøntsager.

Estofado: En grøntsags-gryde med kødfyld.

Sancocho: Ofte saltet torsk – eller anden fisk – der bliver kogt og derefter serveret med fx kartofler.

Bienmesabe: En sødlig creme af mandler og honning, som ofte er tilbehør til is.

churros-with-chocolate-1114343_1280.jpg